Често задавани въпроси

С правилния подход всяка организация може да се възползва от оптимизацията на търсачките. Независимо дали искате да увеличите видимостта на марката, да привлечете нови клиенти или да запазите съществуващите, ще ви е необходима ефективна SEO стратегия. Въпреки това, няма решение „еднотипно за всички“, когато става въпрос за успешна оптимизация на търсачките. Ние се ангажираме да намерим правилните решения за Вашият бизнес.

 Вместо да прилагаме общи SEO дейности и да произвеждаме малки резултати, отделяме време, за да разберем наистина вашия бизнес и целите ви. По този начин можем да създадем иновативни, оригинални и ефективни SEO планове за вашата марка.

Оптимизацията на търсачките може да изведе вашата марка пред хора, които активно искат да купуват вашите продукти и услуги и да увеличат количеството насочен трафик, достигащ до вашия уебсайт. Ако увеличените ангажименти, повече реализации и по-голям оборот звучат като полза, тогава – да – SEO ще бъде от полза за вашия бизнес!

Локално SEO е ефективен начин за улесняване на растежа на
бизнеса, увеличаване на местния пазарен дял и привличане на повече клиенти. Над
50% от търсенията онлайн съдържат географско местоположение и над 80% от потребителите
използват интернет, за да търсят локална информация. Локланото SEO ви позволява
да се включите в тази тенденция на търсене и да установите бизнеса си като
местен доставчик на специфични услуги и продукти.

 Освен това локалното SEO гарантира, че създавате ценно
съдържание и за мобилни потребители. Тъй като по-голямата част от онлайн
активността в момента се извършва на мобилни устройства, е важно уебсайтът и
вашият SEO да реагират на това развитие в поведението на потребителите.


 Освен че търсят локална информация в познати от тях области,
потребителите обичайно използват мобилни устройства за търсене на съдържание,
свързано с градове, градове и региони, които са нови за тях. Например, когато
посещава нов район, потребителят може да потърси „ресторанти близо до мен“. 

Чрез прилагане на локални SEO тактики можете да гарантирате,
че основните търсачки високо класират съдържанието ви, когато потребителите
търсят свързани услуги, продукти и предприятия в определени области

.

Казано по-просто, линковете са връзките, които свързват вашия уебсайт с друг сайт в интернет. Когато можете да създадете връзка между вашия сайт и друг висококачествен уебсайт, той повишава вашите пълномощия и подобрява SEO представянето. Ние осигуряваме минимален брой връзки за вашия уебсайт всеки месец.

По отношение на SEO-то, ключовите думи са думи или термини, които вашият целеви пазар използват за търсене на свързани продукти и услуги. Важно е да се идентифицират и разберат поведението на потребителите, за да се отговори на него и да се възползвате от него. За целта анализираме съществуващите тенденции в търсенето, за да идентифицираме кои ключови думи са най-ценни за вашата фирма.

И обратните връзки, и ключовите думи са съществени елементи на вашата SEO стратегия. И двете имат значително въздействие върху вашата класация и ефективност, така че е жизненоважно да бъдат правилно адресирани, проучени и изпълнени.

Във всяка област търсачките имат набор от алгоритми за оценка на класацията на вашия сайт. Ние разполагаме с възможности и опит да наблюдаваме тези алгоритми и да реагираме на тях съответно. В резултат на това можем да гарантираме, че вашият сайт и вашата SEO стратегия се възползват от максимална ефективност.

Цената на SEO варира в зависимост от множество фактори. Вашите цели и колко бързо искате да ги постигнете, ще играят съществена роля при определянето на подходящ бюджет, например. По подобен начин предприятията с множество места може да искат да увеличат бюджета си, за да улеснят ефективното локално SEO за всеки клон на своята компания.

В допълнение към това е важно да вземете предвид вашата индустрия и целевата ви демографска група, когато оценявате цената на SEO. Конкурентните индустрии с нишови ключови думи може да изискват по-интензивна SEO активност, която обикновено идва на по-висока цена. Освен това предприятията с широк целеви пазар може да изискват различни SEO дейности, за да гарантират, че всяка сегментация на аудиторията им получава адекватна ангажираност. С допълнително участие на канали, методи за производство и разпространение на съдържание, тези видове кампании могат да бъдат по-скъпи.

 Green SEO обаче осигурява впечатляваща възвращаемост на инвестициите – когато е направена правилно. Със SEO експерти в Green SEO можете да сте сигурни, че ползите, които получавате от оптимизацията на търсачките, ще надхвърлят ресурсите, които влагате в нея.

 Разбира се, всички бизнеси трябва да балансират книгите си и ще искате твърда представа колко ще струва вашата SEO кампания, преди да започнете. Нашият ангажимент за прозрачност означава, че винаги ще имате достъп до информация за цените и няма да се притеснявате от договори за заключване, такси за излизане или минимални срокове за предизвестие. 

С достъп до данни за ефективността в реално време и опцията да се откажете по всяко време, без да се налагат такси, вие оставате в контрол върху бюджета си. Освен това, нашият персонализиран подход към Green SEO гарантира, че можем да създадем индивидуални SEO пакети, които да отговарят на всички бюджети.

Ние от Green Web SEO сме готови да се срещнем с вас и да обсъдим вашите нужди. Ако вече имате уебсайт, ние ще бъдем повече от щастливи да извършим одит и ще ви кажем кои аспекти изискват подобрения и ще ви предоставим стратегия за дигитален маркетинг, която смятаме, че ще увеличи максимално достъпа ви онлайн. След като бъдете представени с нашето предложение, от вас зависи да решите в кои услуги се интересувате да инвестирате в момента и кои ще изпратите или адресирате по-късно в бъдеще.

Повече от 80% от потребителите на съвременна възраст изследват продукти (и услуги) онлайн, преди да вземат окончателно решение дали да направят покупка или не. Естествено, вие искате вашите целеви клиенти да кацнат на вашия уебсайт, когато се нуждаят от решението, на което можете да предоставите отговор. SEO може да ви помогне да се появите в резултатите от търсенето им и да ги вдъхнови да кликнат върху вашия уебсайт, а не някой от вашите конкуренти. Услугите за оптимизация на търсачките на Greenseo ще ви помогнат да се класирате високо в резултатите от търсенето, да събирате препоръки за вашия бизнес и т.н., всички с нашите усилия на страницата и извън страницата.

Въпреки че промените в алгоритмите на търсачките се случват редовно, има няколко фактора, които генерират висока възвръщаемост при търсенията в мрежата. Те включват, но не се ограничават до:

– Подробно изследване и анализ на ключови думи

– Безупречната техническа структура на уебсайта

– Висококачествено, оригинално и подходящо съдържание, оптимизирано за подходящи ключови думи

 

– Висококачествени връзки от съответните уебсайтове

Търсачките непрекъснато актуализират своите алгоритми и те са тези, които имат последната дума, когато става въпрос за определяне на точната позиция на вашия уебсайт при търсене. Въпреки това, ние сме доста уверени в своите знания и опит, за да гарантираме класиране на първа страница за съответната ключова дума в някакъв момент в бъдеще

Не. По време на нашите консултации ние правим план въз основа на зададените от вас бизнес цели и определяме приблизителния период от време, необходим за реализирането им. Въпреки че определяме някакъв срок, ние не ви затваряме в никакви дългосрочни договори, тъй като искаме да се чувствате комфортно по време на процеса. Всеки път, когато чувствате, че сте постигнали задоволителните резултати, можем да прекратим нашето сътрудничество или по-скоро да поставим пауза, докато не решите отново да инвестирате в дигитален маркетинг.

С гарантирани резултати и 100% прозрачност можете да видите печалбите, които вашата компания прави на всеки етап от процеса на SEO. От първоначалната ни среща и одит на уебсайтове до стратегизиране, оптимизация на място, маркетинг на съдържание и отчитане, ние правим лесно да разберем как и защо работи вашата SEO кампания.

Като агенция за дигитален маркетинг с пълна услуга ние подобряваме вашите SEO кампании, като предоставяме съдържание и връзки.

Тези елементи са неразделна част от успеха на вашите SEO дейностите ни, но обикновено идват с висока цена. За щастие не е нужно да търпите високи такси и дълги договори, за да повишите класирането си. Когато изберете Greenseo за своя SEO агенция , ще получите цялостен маркетинг за съдържание и връзки без допълнителни разходи извън договорените.

Всъщност ние не прилагаме никакви договори за заключване или ви молим да се регистрирате за определен период от време. Каквито и SEO планове или услуги да се нуждаете, ще се възползвате от минимални срокове за предизвестие и без такси за ранно излизане или анулиране.

С отчитането в реално време лесно ще видите как точно вашата SEO активност се отразява на вашите класации, трафик и продажби. Разбира се, винаги можете да се консултирате с нас по телефона, ако имате въпроси относно кампанията си или просто искате да поздравите!

Когато се нуждаете от Greenseo , ние вярваме, че сме вашият най-добър консултант на вашият бизнес. Комбинирайки аналитични, креативни и етични подходи, за да предостави наистина индивидуално SEO решение, Greenseo може да изведе бизнеса ви на следващо ниво.

Правилните SEO пакети могат да донесат както краткосрочни, така и дългосрочни ползи. Въпреки че ще видите положителни промени в скоростта на трафик в началото на вашите SEO дейности, важно е да запомните, че ефективното SEO е стратегическото SEO.

Макар краткосрочните ползи да са привлекателни, те не винаги издържат теста на времето. В Greenseo ние сме по-ангажирани с предоставянето на значими, надеждни и истински ползи чрез дългосрочно планиране и изпълнение. 

Когато за първи път започнем да работим с вас, ще прекараме времето си в установяване на вашите бизнес цели и разбиране как работи вашата организация. Известен като Фазата на откриване, нашият екип от SEO експерти, ще извърши одит на уебсайт, анализ на конкурентите, проучване на ключови думи и анализ на аудиторията.

Оттам можем да разработим ефективна стратегия, която да ви помогне да постигнете целите си. Персонализиране на купувача, избирането на подходящи маркетингови техники, идентифицирането на подходящи ключови думи и избора на правилните канали за онлайн промоция са всички ключови елементи на тази фаза на стратегията. 

Следвайки това, ние предприемаме всеобхватно SEO оптимизиране на сайта, за да гарантираме, че уебсайтът Ви постига максимални печалби, когато става въпрос за SEO. Обхващайки оригинални текстове, плътността и картографирането на ключовите думи, UX и структурата на URL, ние ще гарантираме, че всяка страница на уебсайта Ви се представя добре за SEO цели.

 Следващият етап от процеса на SEO, се фокусира върху маркетинга на съдържанието. През цялата тази фаза, нашите SEO експерти  ще прекарат време, провеждайки подробни проучвания за вашата индустрия. Това ни дава възможност да произвеждаме информативно, ангажиращо и оригинално съдържание за вашата SEO кампания. В комбинация с редакционен календар, публикуване на последователност и разнообразно разпространение на съдържание, ние ще гарантираме, че ще получите максимален обхват от вашето ново, ново съдържание.

 

 Както можете да видите, подходът ни към GreenSeo обхваща всеки аспект на вашия сайт и вашия бизнес. С приключването на първите четири фази може да се осъществи последният етап. Тук се съсредоточаваме върху точните данни, редовното отчитане и показателите за изпълнение в реално време. Въпреки че ще бъдете затворени във всеки цикъл на всеки етап от кампанията, тази информация ви позволява да измервате успеха с един поглед.

 

Въпреки че ще започнете да забелязвате промени в работата на вашия сайт, веднага щом започнем да правим промени във вашия SEO, може да отнеме време преди резултатите  да станат видими. Освен това търсачките не обхождат или сканират вашия сайт за SEO промени веднага. След като са направени модификации, търсачките ще се актуализират при следващото обхождане на вашия сайт. Въпреки че това не отнема много време, не винаги е и незабавно.

 

Фирмите винаги имат желание да видят бързи резултати от своите SEO дейности и нашите SEO пакети със сигурност могат да дадат краткосрочни резултати. Истинските предимства, обаче стават очевидни в средносрочния и дългосрочния план.

 

Разбира се, всеки бизнес е различен и следователно всяка SEO стратегия също е уникална. За да обсъдим по-подробно вашите изисквания и времеви графици. Свържете се с нас за консултация!

Работим с организации от всякакъв мащаб във всеки сектор, за който се сетите. Нашият уникален подход към търсещите машини ни позволява да създадем персонализирана SEO стратегия за вашата компания. Независимо дали сте начинаещ стартъп, МСП или голяма, многонационална корпорация, ние можем да предоставим SEO кампании, ориентирани към резултати, за да подобрим вашата ефективност.

 

Нашите вътрешни експерти признават важността на персонализираното SEO. Това, което работи за една компания, няма да работи автоматично за друга. Приемайки индивидуален подход към всяка кампания, над която работим, можем да предоставим индивидуални SEO решения за вашата фирма.

 

Оптимизацията на търсачките вече не е единствената задача на по-големите компании и бизнеса в цялата страна. С различни SEO пакети и услуги ние се ангажираме да доставим персонализирано SEO решение за вашата фирма.

 

Не забравяйте – не само бизнесът може да се възползва от SEО. Ако изграждате свой, личен профил и искате да подобрите корпоративната си репутация, например, оптимизацията за търсачки може да бъде ефективен начин за постигане на целите ви. Много хора искат да станат по-известни в своята индустрия и SEO, ориентиран към хората, може да ви помогне да направите точно това.

 

Когато става въпрос за работа с физически лица, малки предприятия или по-големи корпорации – няма ограничения за това, на кого можем да помогнем.

Ние сме специализирани в подпомагането на стартиращи фирми, малки и средни предприятия, но също така имаме достатъчно познания и опит, за да реализираме стратегия за дигитален маркетинг за големи корпорации. Независимо от индустрията, ние имаме хората, които притежават знанията, които да помогнат на бизнеса да процъфтява, независимо дали това са правни практики, счетоводни услуги, медицински институции, строителна компания или бизнес за електронна търговия – какъвто и да е продуктът или услугите, GreenSEO разполага с експерти по дигитален маркетинг, които ще изградят индивидуални маркетингови кампании.

Дигитален маркетинг е вид маркетинг, който използва цифрови рекламни канали за комуникация за разпространение на продукти и услуг. Ние сме всеобхватна агенция за дигитален маркетинг и предоставяме на нашите клиенти всички входящи маркетингови услуги, които ще им помогнат да засилят онлайн имиджа си и познаването на марката. От изграждане на линкове, местно SEO, маркетинг на социални медии, платена реклама и маркетинг на съдържание, до разработване и дизайн на уебсайтове. Можем да ви помогнем да подобрите съществуващото, но и да изградим марка от нулата в онлайн света.

SEO се отнася до всички дейности, извършвани с цел да се увеличи максимално количеството трафик, който уебсайтът получава, като по този начин гарантира, че той изглежда високо в резултатите от търсенето. В GreenSEO предлагаме на нашите клиенти както SEO услуги на страница, така и извън. В зависимост от конкретния им случай, уебсайт, изисквания и цели, можем да извършим пълен одит на място, оптимизация на съдържанието на страницата и метаданни, както и извън странични дейности като анализ на портфолио за връзки, изграждане на връзки и др.

Ако сте готови да отделите време и енергия за това – със сигурност – но едва ли е възможно да постигнете толкова добри резултати, колкото би предоставила професионална SEO агенция. А именно, търсачките непрекъснато актуализират своите алгоритми и за да следите, трябва по всяко време да сте на върха на вашата дигитална маркетингова игра, което едва ли е възможно при всички други отговорности, които имате като собственик на бизнес. За да проведете успешна цифрова маркетингова кампания, трябва да сте SEO експерт, маркетинг на съдържание, уеб дизайнер и разработчик, който по всяко време присъства на всички платформи за социални медии. Не звучи ли ви много работа? Сложността на процеса и количеството време, необходимо за неговото изпълнение е именно защо по-голямата част от хората избират да възлагат всички свои онлайн маркетингови нужди на експертна SEO агенция.

 

Първо провеждаме подробни изследвания и анализ на ключови думи, за да определим най-добрия набор от ключови фрази, които са от значение за вашия бизнес. Тогава ние определяме въз основа на различни фактори, които ще подобрят онлайн класирането ви (обем на търсене, трудност, конкуренция, CPC и т.н.). Ние сме тези, които произвеждат финален набор от ключови думи, които смятаме, че трябва да бъдат насочени по време на кампанията, и вашият принос е ценен, когато става въпрос за конкретни продукти и / или услуги, които бихте искали да популяризирате в определен период. Въз основа на вашите желания и цели през този месец ще изберем най-подходящите ключови думи, които ще ви помогнат да постигнете бизнес задачите си.

Да. Нашите консултанти са на ваше разположение по всяко време готови да ви предоставят информация в реално време за състоянието на вашата кампания. Вярваме, че прозрачността е най-добрата политика и затова, преди да започнем каквато и да е работа по отношение на вашия уебсайт, първо ви насочваме стъпка по стъпка, за да дадем ясно обяснение на нашите намерения в дигиталния маркетинг. След като кампанията стартира, ние ще ви предоставяме месечна обратна връзка, актуализираща ви за резултатите. Ако искате да получите информация за кампанията по всяко време през месеца, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви информираме.

Разходите за нашите услуги варират в зависимост от вашия бизнес, плана, който сме съставили и обема работа, свързан с настройката и изпълнението на вашата кампания. Не можем да определим една универсална тарифа за всички наши услуги, макар че имаме зададени планове за изпълнение, които служат за ориентир.  Нашите цени са много конкурентни и можете да се свържете с нас, за да получите безплатна оферта без задължение.