Писане на статии

15лв - 1 брой
 • 10 броя статии на български
 • * 300 думи всяка статия
 • Уникалност на съдържанието над 90%
 • Оптимизирани текстове
 • Наситеност с избрани ключови думи
 • Подходящи за блогове, артикъл директории и сателитни сайтове
 • 10 статии * 300 думи - 150.00лв
 • 10 статии * 300 думи + публикуване - по-договаряне.
 • 10 статии * 400 думи - 180.00лв.
 • 10 статии * 400 думи + публикуване - по-договаряне
 • 10 статии * 500 думи - 210 лв.
 • 10 статии * 500-1000 думи + публикуване - по-договаряне

Писане на статии на английски език

20лв за 1 брой
 • 10 броя статии на английски език
 • * 300 думи всяка статия
 • Уникалност на съдържанието над 90%
 • Оптимизирани текстове
 • Наситеност с избрани ключови думи
 • Подходящи за блогове, артикъл директории и сателитни сайтове
 • 10 статии * 300 думи - 200.00лв
 • 10 статии * 300 думи + публикуване - по-договаряне
 • 10 статии * 400 думи - 230 лв.
 • 10 статии * 400 думи + публикуване - по-договаряне
 • 10 статии * 500 думи - 260лв.
 • 10 статии * 500 думи + публикуване - по-договаряне

Цени за копирайтинг услуги

Представятме основните пакети и актуални цени за копирайтинг услуги. Те са базови и подлежат на обсъждане и промяна на базата на индивидуални текстове, поръчки и задания и обема и сроковете за писане на текстове.

Избор на ключови думи за вътрешна оптимизация на уебсайтове

Изборът на ключови думи е първата стъпка, с която започва вътрешната оптимизация на сайта. Следващата стъпка е съставянето на широко семантично ядро. SEO експертите на GREENSEO ще извършат одит и подбор на ключовете, за които се предвижда добър трафик и не много висока конкуренция.

Тези действия са необходими за популяризиране на сайта в естествени резултати от търсенето. Висококачествената вътрешна оптимизация във връзка със маркетинга за съдържание гарантира добър целеви трафик от търсенето.

КЪДЕ ИЗПОЛЗВАМЕ КЛЮЧОВИ ФРАЗИ: в самия текст, в заглавия Н1, Н2, Н3, в мета описания и описания (алт) на изображения.
НАПРАВЯНЕ НА ОПТИМАЛНА КЛЮЧОВА ПЛЪТНОСТ: важността на всяка ключова дума зависи от честотата на нейната употреба, основното е да не прекалявате
ИЗПОЛЗВАМЕ СИННОНИМИТЕ: роботите за интелигентно търсене разбират значението на синоними и ги определят като подходящи фрази за основната ключова фраза.
ВЗЕМЕМЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА СТРАНИЦАТА: препоръчително е да поставите основната ключова фраза в първия параграф, възможно най-близо до заглавието.
ИЗПОЛЗВАМЕ СЪВКУПНОСТ ОТ КЛЮЧОВИ ДУМИ – търсачките знаят, че използването на една ключова фраза често води до използването на друга фраза, тоест те отиват сякаш на куп.

Техники за вътрешна оптимизация

Ние прилагаме тези техники за вътрешна оптимизация, след като избираме ключови думи за всяка статия. Но най-важното е, че те трябва да се използват в полезни, подробни статии на експертно ниво. Само широкото семантично ядро и достатъчното количество полезни материали в сайта ще дадат стабилен поток от насочен трафик от естествено търсене.

Ключови фрази и заявки за търсене на сайта

Ключовите думи са това, което потребителите въвеждат в лентата за търсене, когато търсят в Интернет. Честотата на използване на ключовите думи символизира интереса на потребителите към определена тема.

Ключовите думи трябва да „работят“, тоест да довеждат максималния брой потребители на сайта, така че да станат клиенти. Как да изберем ключови фрази, така че текстовете на сайта от гледна точка на търсачките да заслужават внимание?

Широкото семантично ядро е основата за напредък. Когато разработваме сайт, веднага съставяме семантично ядро, базирано на статистически данни за потребителски заявки, като вземаме предвид региона, за който е предназначена промоцията на уебсайтове.

Тъй като употребата в текстовете на региона има добър ефект върху класирането

За всяка страница на сайта подготвяме списък с ключови фрази, за които потребителите трябва да стигнат до тази страница. Разпределете ги равномерно в текста. Създаваме заглавия и подзаглавия с включване на ключови заявки в директни и разредени записи.

Ползите от поръчката на писане на статии:

– Вие си спестявате много вереме и фокуса ви може да остане върху бизнеса. Ниска цена за писане на собствени и уникални текстове от сшециалисти копирайтъри. Те се занимават изцяло с писане на оптимизирани текстове и постигат висока ефктивност.

Можете да поръчате по-голям обем статии, за които нямате нужния капацитет от копирайтъри (за специализирани SEO фирми).

Време за изпълнение на поръката:

Поръчките за писане на статии са индивидуални и се изпълняват в рамките  на 3-14 дни, в зависимост от броя заявки и натовареността на екипа. 

Изпращане на статиите:

В случай, че вашата поръчка е само за писане на статии без да искате те да бъдат публикувани, след като текстовете бъдат написани от екипа копирайтъри, вие ще ги получите на посочения при поръчката имейл адрес. При по-голям брой поръчки времето се удължава, като се изпращат на порции, поетапно при ваше желание.

Публикуване на статии в артикъл директории:

Ако при поръчката изберете публикуване на статиите, нашия екип ще се погрижи за публикацията им в подбрани български артикъл директории. За всяка отделна артикъл директория се качват различни статии с цел спазване на изискването за уникалност на съдържанието на текстовете.

Имайте предвид, че този процес отнема различно време за публикуване и одобрение на статиите, а в някои от артикъл директории има забавяне, което налага удължаване на срока на изпълнение на поръките.

Качество и уникалност на съдържанието:

Поръчаните статиите ще бъдат оптимизирани с необходимата наситеност от ключови думи и уникалност над 90%.

Ако не разполагате с платени приложения за анализ на съдържанието и проверка за уникалност на текстовете, може да извършите проверката на сайта http://www.content-watch.ru/text/ или с Advego Plagiatus (http://advego.ru/plagiatus).

При публикуване в артикъл директории тази проверка за уникалност на съдъражанието се извършва и от самите администратори на директориите за статии и новини.