Изработка на фирмен уеб сайт

Имате нужда от изработка на фирмен уеб сайт за вашият бизнес, независимо дали се занимавате с търговия на стоки или услуги, ние ще Ви помогнем или насочим какво трябва да направите.

В повечето случай с нас се свързват малки бизнеси в сферата на услугите, които искат да излязат онлайн и да започнат да се класират по-добре в интернет пространството. Понякога са от по-големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, друг път дори и от по-малки население места ни търсят за да могат да изведят бизнеса си онлайн.

Доверете ни се и се свържете с нас на посоченият телефон:

0899 85 75 00

Ще направим за вас безплатна консултация в рамките на 1 астрономически час и ще можете да зададете всички си въпроси, ще изясним неща като какво е хостинг, домейн, поддръжка, класиране, задание за сайта, изработка, оферта и цена и т.н.

Може да сте счетоводна къща, адвокат, нотариус, да имате бизнес със строителство, ремонтни дейности, преводачески услуги, транспортна дейност, консултантски услуги, обучения и т.н. ние ще сме полезни за всяка една от тези дейности.

Изработка на фирмен уеб сайт
Изработка на фирмен уеб сайт

В случай,че искате нещо по-трудно като изпълнение ще ни е нужно повече време, иначе обикновено след като сме направили заданието и сте предали всички снимки,текстове и сме определили всичките нужни елементи, то тогава започва да тече срок от 7-14 работни дни, както сме определили по договора за изпълнение на сайта. Цената зависи от сложността и функциите на вашият сайт и вашите нужди.

Създаването на корпоративен уебсайт обслужва конкретни задачи и цели за бизнес или организация. Тези задачи и цели са от съществено значение за установяване на силно онлайн присъствие и постигане на различни бизнес цели. Ето някои общи задачи и цели за създаване на корпоративен уебсайт на английски език.

Изработка на фирмен уеб сайт

1. Онлайн присъствие.

Цел. Създаване на авторитетно и надеждно онлайн присъствие.

Задача. Уеб сайтът служи като дигитално лице на компанията, предоставяйки информация за нейната мисия, ценности, история и лидерство.

2. Брандиране и идентичност.

Цел. Засилване на идентичността на марката и корпоративния имидж.

Задача. Уебсайтът показва визуалните елементи на марката, като лога, цветови схеми и типография, за да създаде последователна идентичност на марката.

3. Информационен център.

Цел. Предоставяне на изчерпателна информация за продукти, услуги и решения.

Задача. Уебсайтът предлага подробни описания на продукти, услуги, цени и функции за обучение на потенциални клиенти.

4. Ангажираност на клиента.

Цел. Да се ангажира с клиентите и да насърчи лоялността.

Задача. Уебсайтът включва интерактивни елементи като формуляри за контакт, чат на живо и интеграция на социални медии за улесняване на комуникацията с клиентите.

5. Генериране на възможни клиенти.

Цел. Улавяне и подхранване на потенциални клиенти.

Задача. Уебсайтът включва формуляри за улавяне на потенциални клиенти, абонаменти за бюлетини и затворено съдържание за събиране на информация за контакт и подхранване на перспективи.

Изработка на корпоративен уеб сайт

6. Е-търговия.

Цел. Да улесни онлайн продажбите и транзакциите.

Задача. Уебсайтът включва онлайн магазин със списъци с продукти, пазарски колички, сигурна обработка на плащания и управление на инвентара.

7. Връзки с инвеститорите.

Цел. Предоставяне на информация на инвеститори и заинтересовани страни.

Задача. Уебсайтът включва страници за връзки с инвеститорите с финансови отчети, информация за акционерите и актуализации за представянето на компанията.

8. Набиране и кариери.

Цел. Привличане на таланти и кандидати за работа.

Задача. Уебсайтът разполага с кариерна секция с обяви за работа, формуляри за кандидатстване и информация за фирмената култура.

9. Поддръжка на клиенти.

Цел. Да предложи поддръжка и ресурси на самообслужване.

Задача. Уебсайтът включва ЧЗВ, бази от знания, уроци и ръководства за отстраняване на проблеми, за да помогне на клиентите да намерят решения на често срещани проблеми.

Изработка на корпоративен уеб сайт

10. Маркетинг и промоция.

– Цел. Да предлага продукти, услуги и промоции.

– Задача. Уебсайтът поддържа маркетингови кампании с целеви страници, промоционални банери и бутони с призив за действие.

11. Достъпност и съответствие.

– Цел. Да се гарантира, че уебсайтът е достъпен за всички потребители и отговаря на съответните разпоредби.

– Задача. Уебсайтът се придържа към стандартите за достъпност (напр. WCAG) и спазва законите за поверителност на данните (напр. GDPR или CCPA).

12. Анализ и събиране на данни.

– Цел. Да събере информация за потребителското поведение и предпочитания.

– Задача. Уебсайтът интегрира инструменти за анализ за проследяване на данни за посетителите, пътуванията на потребителите и реализациите.

13. Мобилен и адаптивен дизайн.

– Цел. Да се гарантира, че уебсайтът е достъпен на различни устройства.

– Задача. Уеб сайтът е проектиран да бъде отзивчив, адаптиращ се безпроблемно към различни размери на екрана и разделителна способност.

14. Сигурност.

– Цел. Защита на потребителските данни и уебсайта от киберзаплахи.

– Задача. Уебсайтът включва мерки за сигурност като SSL криптиране, защитни стени и редовни софтуерни актуализации.

Създаването на корпоративен уебсайт е стратегическо начинание, насочено към постигане на множество бизнес цели. Конкретните задачи и цели може да варират в зависимост от целите и индустрията на организацията, но ефективният корпоративен уебсайт играе решаваща роля за установяване на доверие, ангажиране със заинтересованите страни и стимулиране на растежа на бизнеса.

Подобни статии