Изработка на фирмен уеб сайт

Имате нужда от изработка на фирмен уеб сайт за вашият бизнес, независимо дали се занимавате с търговия на стоки или услуги, ние ще Ви помогнем или насочим какво трябва да направите.

В повечето случай с нас се свързват малки бизнеси в сферата на услугите, които искат да излязат онлайн и да започнат да се класират по-добре в интернет пространството. Понякога са от по-големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, друг път дори и от по-малки население места ни търсят за да могат да изведят бизнеса си онлайн.

Доверете ни се и се свържете с нас на посоченият телефон:

0899 85 75 00

Ще направим за вас безплатна консултация в рамките на 1 астрономически час и ще можете да зададете всички си въпроси, ще изясним неща като какво е хостинг, домейн, поддръжка, класиране, задание за сайта, изработка, оферта и цена и т.н.

Може да сте счетоводна къща, адвокат, нотариус, да имате бизнес със строителство, ремонтни дейности, преводачески услуги, транспортна дейност, консултантски услуги, обучения и т.н. ние ще сме полезни за всяка една от тези дейности.

Изработка на фирмен уеб сайт
Изработка на фирмен уеб сайт

В случай,че искате нещо по-трудно като изпълнение ще ни е нужно повече време, иначе обикновено след като сме направили заданието и сте предали всички снимки,текстове и сме определили всичките нужни елементи, то тогава започва да тече срок от 7-14 работни дни, както сме определили по договора за изпълнение на сайта. Цената зависи от сложността и функциите на вашият сайт и вашите нужди.

Подобни статии