Изработка на уебсайт във Враца

Търся качествена изработка на уебсайт във Враца

Искате да се позиционирате онлайн и да имате повече клиенти, започнете с изработка на уебсайт във Враца. Ние сме бързо развиваща се компания вече с десетки завършени и реализирани проекти.

Предлагаме изработка на уеб сайтове както на достъпна цена, така и тяхната оптимизация и поддръжка!

Доверете ни се и ни разкажете повече за Вас и вашият бизнес, какви са целите ви при създаване на уеб сайт?

Елементи, цели, функции на сайта

Какви са основните елементи на всеки сайт и техните възможности?

Изработка на уебсайт във Враца
Изработка на уебсайт във Враца

Хедърът обикновено съдържа логото на сайта (собственик), връзки или преходи „Начало“, „Начало“.
Менюто е лента за навигация .

Има много опции за дизайн на менюто, но всички те са два вида: хоризонтални, обикновено в заглавката на страницата (такова меню се използва за сайтове с ограничени заглавия, с падащи списъци); вертикално, обикновено отляво или отдясно на страницата.


Навигационна лента, показваща посоката (напред, назад и т.н.) и навигационното съдържание (където се намираме).
Свързани материали – връзки в текста (хипертекстови връзки).
Панел с икони – панел, съдържащ бутони за запазване на адреса, страниците на сайта, указатели към картата на сайта , началната страница и т.н.
Основният текст на страницата е основната (за аудиторията) част от страницата, вероятно с рекламни материали.
Долен колонтитул – или не съществува, или навигационните елементи не са разположени върху него. Единственото изключение е иконата „Нагоре“.

Цели на сайта

Целите са много, нереалистично е да се вземат предвид всички. Целите на сайта трябва да бъдат много добре обмислени предварително, с участието на всички заинтересовани страни.

Елементи, цели, функции на сайта

Обикновено се използват следните цели:

  • образователна;
  • реклама;
  • обслужване;
  • търговски.


Целите определят навигация, структура, дизайн , съдържание , инструменти за разработване на уебсайтове. Например Joomla („Joomla“) е много подходящ за образователни и рекламни дейности, като ви позволява да създавате „мощно“ съдържание, което не се изисква за търговски сайт (с кратки описания), сайт за онлайн магазин.

WordPress CMS

Ние препоръчваме уеб сайт с wordpress, близо 40% от световните сайтове са изградени чрез CMS системата на wordpress

При разработването на рекламни и търговски сайтове трябва да се извърши анализ на бизнес процесите, като се идентифицират тези, които са ефективно преносими в Интернет. Това минимизира разходите за разработка на уебсайт.

Функции на сайта


Определянето на функционалността на даден сайт е трудна работа. Функциите на сайта се определят от клиенти, анализатори, уеб дизайнер и уеб програмист. Заедно.

Има три основни функции на всеки сайт: маркетинг, информация и имидж.

Информационна функция – предоставяне на свежа информация по конкретна тема, област, проблем. Всички сайтове изпълняват тази функция, по един или друг начин. Изискванията са високи: скорост на изтегляне, пълнота и яснота на съдържанието, възможност за актуализация и функционалност и т.н.

Функция за имидж – формиране на имидж на физическо или юридическо лице, публичен или политически орган в Интернет. Изисквания към дизайна – увеличени: съдържа лого, име на марка, данни за контакт и указания (графично), има страница „За компанията (институцията)“ и всички други необходими страници.

Маркетингова функция

Маркетингова функция – продажба или увеличаване на търсенето на продукт или услуга, провеждане на PR-действия. Изисквания – ненатрапчивост, оптимизация за ключови заявки на посетители, въпросници, анализ на статистиката, отстъпки и бонуси и др.

Само клиентът определя функциите на сайта. Разработчиците също могат да помогнат с това.

Какво да очаквате и какво да не очаквате от разработен сайт?


Сайтът е разработен с помощта на интерактивни технологии от обучени разработчици (уеб дизайнери, уеб оптимизатори, уеб аниматори, копирайтъри и др.). Клиентът участва в контрола на разработката.

Какво да очаквате от сайта? – Ефективност, структурираност, денонощна, бърза обратна връзка , намаляване на рутинната работа, опростяване на бизнес процесите, нови партньори и др.

Какво не трябва да очаквате от даден сайт? – Рентабилност „веднага“, рязко увеличение на потребителите (възможно е рязко увеличение на посетителите), спестявания „незабавно“ (особено заплати) и т.н.