Какво предлагаме за изграждане на сайт?

Изработване на корпоративен уебсайт. Корпоративен уебсайт е лицето на компания в Интернет. Разбираме колко задачи трябва да изпълнява един сайт, колко очаквания за него. Тук ще дойдат клиенти, служители, конкуренти, бизнес партньори и може би журналисти за информация за вас. 

Ще ви помогнем да разберете от кой корпоративен уебсайт се нуждае вашият бизнес. Ние осъществяваме услугите си за създаване на корпоративен уебсайт „до ключ“, ръководителят на проекта е постоянно във връзка с вас, прогнозните разходи не се увеличават по време на разработване, а условията са ясно посочени в договора.

РАБОТНО СЪДЪРЖАНИЕ

В рамките на създаването на корпоративен уебсайт, ние ще направим следното за вас:

  1. Ще проучим Вашата информация, вашите конкуренти, вашия корпоративен дизайн.
  2. Въз основа на това ще бъде създадена техническа задача за сайта.
  3. Ние разработваме дизайн на уебсайт в корпоративен стил.
  1. Ще свържем необходимите софтуерни модули и ще извършим основното попълване на съдържанието на сайта.
  2. Нека тестваме сайта и да го стартираме.

БЮДЖЕТ
Ние сме по-евтини от конкурентите, можете да се убедите сами

ОПИТ
Имаме само квалифицирани специалисти с практически опит, можете да видите нашите случаи

ГАРАНЦИЯ
Ние сме отговорни за резултата! Крайният срок за създаване на сайта е посочен в договора

Корпоративният уебсайт е онлайн платформа, притежавана и управлявана от бизнес или организация, за да представя нейната марка, да предава информация и да се ангажира с различни заинтересовани страни. Тези уебсайтове служат като дигитално лице на компанията, предоставяйки централизиран център за информация и взаимодействие. Ето основните елементи и характеристики, които обикновено се свързват с корпоративен уебсайт.

За нас.

Разделът „За нас“ предоставя общ преглед на историята на компанията, мисията, ценностите, лидерския екип и ключовите етапи.

Продукти и услуги.

Информация за предлаганите продукти или услуги, включително подробни описания, спецификации и цени, когато е приложимо.

Информация за връзка.

Данни за контакт, като телефонни номера, имейл адреси, физически адреси и формуляри за контакт за запитвания или поддръжка на клиенти.

Новини и актуализации.

Секции за новини или блогове за споделяне на фирмени актуализации, новини от индустрията, съобщения за пресата и подходящи статии.

Връзки с инвеститорите.

Информация за инвеститори и акционери, включително финансови отчети, информация за акциите и подробности за корпоративното управление.

Кариери и обяви за работа.

Изработване на корпоративен уебсайт

Секция за кариери със свободни работни места, процеси за кандидатстване и информация за фирмената култура и предимства.

Отзиви на клиенти или казуси от практиката.

Представяне на препоръки на клиенти, истории за успех или казуси за изграждане на доверие и демонстриране на възможностите на компанията.

Медийна галерия.

Изображения, видеоклипове и мултимедийни ресурси, които осигуряват визуален контекст и подобряват съдържанието на уебсайта.

Ресурси и изтегляния.

Предлагане на ресурси за изтегляне, като бели книги, брошури и ръководства, които предоставят ценна информация на посетителите.

ЧЗВ (Често задавани въпроси).

Раздел, адресиращ често срещани запитвания относно компанията, продуктите или услугите.

Функционалност за търсене.

Лента за търсене, която помага на потребителите бързо да намерят конкретна информация на уебсайта.

Интегриране на социални медии.

Връзки към профилите на компанията в социалните медии и бутони за споделяне за насърчаване на социалната ангажираност.

Абониране за регулярни новини.

Изработване на корпоративен уебсайт

Възможност посетителите да се абонират за бюлетини или актуализации от компанията.

Езикови опции.

Ако компанията работи в международен план, предлага множество езикови опции, за да се погрижи за разнообразна аудитория.

Информация за сигурност и поверителност.

Раздел, очертаващ ангажимента на компанията към сигурността на данните и поверителността, включително спазването на съответните разпоредби.

Достъпност.

Гарантиране, че уебсайтът е проектиран да бъде достъпен за хора с увреждания, следвайки стандартите за достъпност (напр. WCAG).

Адаптивен дизайн.

Гарантиране, че уебсайтът реагира бързо, безпроблемно се адаптира към различни размери на екрана и устройства, включително мобилни телефони и таблети.

Правна информация.

Страници, съдържащи законови откази от отговорност, условия за ползване, политики за поверителност и информация за авторски права.

Оптимизация за търсачки (SEO).

Изработване на корпоративен уебсайт

Прилагане на най-добри практики за SEO за подобряване на видимостта на уебсайта в търсачките и увеличаване на органичния трафик.

Анализ и проследяване.

Интегриране на инструменти за анализ за наблюдение на трафика на уебсайта, поведението на потребителите и ефективността.

Корпоративният уебсайт е многофункционална платформа, която може да служи за различни цели, включително представяне на марката, ангажиране на клиенти, генериране на потенциални клиенти и връзки с инвеститори. Неговият дизайн, съдържание и функционалност трябва да съответстват на целите, ценностите и целевата аудитория на компанията, осигурявайки професионално и информативно онлайн присъствие.