Изработване на уеб сайт

При започването на всеки уеб сайт е нужно да се направи съответното задание. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно в рамките на 1 час относно изработване на уеб сайт за вашият бизнес.

Заданието на сайта включва елементи като дизайн, снимки, лого, текстове, структура, категории и подкатегории и т.н. Обикновено то отнема повече време докато всичко е изяснено и готово, след това подписаме договор и започваме работа по сайта, като сме определили нужните действия и време за създаването на уеб сайта Ви. За по-обикновените и стандартни сайтове отнема около 7-14 работни дни, за по -сложните и комплесни решения с повече функционалности зависи от заданието и е над 21 работни дни.

Може да разгледате и статията ни за изработка на уеб сайт в Пловдив

Телефон за консултация: 0899 85 75 00

Свържете се с нас за повече информация и консултация за вашият бизнес сайт, вашето онлайн присъствие е важно за вас и вашите клиенти.

Сайт визитка изработен изцяло на wordpress за вашите нужди и желания, поддръжка за 12 месеца и безплатен хостинг и домейн. Доверете се на професионалистите. С над 40 проекта само за 2 години, натрупахме значителен опит в сферата на дигиталното присъствие.

Цената за изработване на уеб сайт зависи от вашите нужди и функционалности на сайта.

Подобни статии