Процес на създаване на блог


При създаването на блог е много важно да получаваме техническото задание, което обикновено ни се предоставя от клиентите. Но ако по някаква причина това не е възможно, тогава срещу заплащане ще го направим сами. Веднага след като подготвим заданието, клиентът е длъжен да се запознае и да извърши необходимите корекции.

Ние винаги поемаме отговорност отговорно и всяка наша стъпка по отношение на блога се договаря без да се проваля с клиента. Преди да стартирате роботите, трябва да ви информираме колко ще струва блогът и за колко време ще бъде завършена поръчката.

Авансово плащане 50% от цялата сума

Ако всичко е договорено и е направено авансово плащане в размер на 50%, тогава специалистите ще започнат да създават блогът. След като всичко приключи, то се изпраща на клиента за тестване. Веднага след като всичко се появи, всички задължения към изпълнителя се спазват – услугите се заплащат изцяло.

Можете да поръчате блог за wordpress от нулата.Предлагаме и СЕО оптимизация, за да направим блога популярен.

Алгоритъмът ни за създаване на блогове е един от най-новите и винаги ефективно се отразява в блога. Методите на нашите специалисти са насочени към качество и, разбира се, ефективност.

Какво е необходимо за създаване на качествен блог?

Трябва да знаем за плановете на клиента колкото е възможно повече. Колкото повече информация сме информирани, толкова по-голяма е вероятността да създадем ефективен и ефикасен блог.

И така, основната информация за създаване на блог се състои от: обща информация за компанията на клиента, снимки на продукти или услуги във висококачествен формат, корпоративни цветове на организацията, лого, допълнителна информация, която може да заинтересува потребителя. Ние обработваме всичко това и предоставяме внимание на изключително висококачествен продукт.

Каква е цената за създаване на блог?

Можем да назовем точната цена едва след извършване на анализа на техническите спецификации на клиента. Струва си да се отбележи, че колкото повече изисквания и толкова по-трудна работа, толкова по-висока ще бъде цената. Ако сравним цената си с други украински компании, тогава тя е по-достъпна.

Можете да научите подробно за цената, като се обадите на 0899 85 75 00 . Нашите клиенти могат да плащат както в брой, така и по банков път. Клиент с ограничен бюджет може да поръча блог от нас.

Имаме изключително индивидуални подходи за работа и винаги най-високите проценти на посещаемост. В работата участват професионалисти от най-високата категория, които съпътстват проекта за създаване от началото до края. Заедно с нас можете да успеете.