Фирми за изработка на сайтове

Ние сме фирма Митков Дизайн ЕООД и изработваме уеб сайтове с помощта на wordpress. При нас работят експерти с над 10 годишен опит в сферата. Зад гърба си имаме десетки реализирани проекти. Най-често работим с малки или средни фирми. След като създадем сайта Ви, предлагаме и качествена поддръжка на уеб сайт изграден с wordpress.

Телефон: 0899 85 75 00

Професионална изработка на сайт

Ние Ви предлагаме договор за изработка на вашият фирмен сайт в Пловдив,София, Варна, Бургас, Перник, Благоевград и други градове на България.. Бизнес сайт визитка за вашето онлайн присъствие. Вие ще получите топ качество, отлична комуникация и проследяване на целият процес при реализирането на проекта. В повечето случай ние сме на среща да Ви помогнем при заданието на сайта, да решим заедно от какво имате нужда и какво е най-доброто и изгодно решение за вас и вашата дейност и онлайн присъствие.

Фирми за изработка на сайтове
Фирми за изработка на сайтове

Изработка на сайт цени

Цените за изработка на сайт варират спрямо срока, заданието, функционалостите на сайта, поддръжката, месечното обслужване, оптимизацията в търсещите машини и т.н.

Опделено можем да предложим едни от най-ниските и евтини цени на пазара, като запазваме качеството на услугата. Покрай това правим безплатна консултация за вас и вашият бизнес, избираме заедно хостинг , домейн, защити, даваме бонуси при изработката на сайта Ви.

Свържете се с нас за консултация, само като натиснете на телефонният номер!

Телефон: 0899 85 75 00

Цената на уебсайт може да варира значително в зависимост от няколко фактора, включително вида на уебсайта, от който се нуждаете, неговата сложност, функции, дизайн и експертните познания на участващите професионалисти. Ето някои общи насоки за различните типове уебсайтове и техните приблизителни диапазони на разходите на английски:

Основен личен уебсайт:

Прост личен уебсайт или блог с няколко страници.

Диапазон на разходите: 100 лв. до 1000 лв. или повече, в зависимост от дизайна и сложността на съдържанието.

Уебсайт за малък бизнес:

Уебсайт за малък бизнес или стартиране с основни функции.

Диапазон на разходите: лв.1000 до 5000 лв. или повече, в зависимост от дизайна и функционалността.

Фирми за изработка на сайтове

Корпоративен уебсайт:

По-сложен уебсайт за по-голям бизнес или организация с разширени функции, като електронна търговия, портали за клиенти и интеграции.

Диапазон на разходите: 5,000 лв. до  50,000 лв. или повече, в зависимост от размера и сложността.

Уебсайт за електронна търговия:

Уебсайт с възможности за онлайн пазаруване, продуктови каталози, обработка на плащания и управление на инвентара.

Диапазон на разходите:2,500 лв. до 100,000 лв. или повече, в зависимост от броя на продуктите и функциите.

Уеб приложение:

Сложно уеб приложение с персонализирани функции и интеграция на база данни.

Диапазон на разходите:  10 000 лв. до  1 000 000 лв. или повече, в зависимост от сложността и скалируемостта.

Персонализирано корпоративно решение:

Мащабни уебсайтове и уеб приложения за предприятия с обширни функции, интеграции и високи изисквания за сигурност.

Диапазон на разходите:  50 000 лв. до няколко милиона долара, в зависимост от сложността и мащаба.

Поддръжка и текущи разходи:

Освен първоначалните разходи за разработка, уебсайтовете изискват текущи разходи за хостинг, регистрация на домейн, сигурност и актуализации на съдържанието.

Годишните разходи могат да варират от няколкостотин до няколко хиляди долара или повече, в зависимост от размера и сложността на уебсайта.

Фирми за изработка на сайтове

Важно е да се отбележи, че тези диапазони на разходите са приблизителни и действителната цена може да варира в зависимост от фактори като географското местоположение на екипа за разработка, специфични изисквания на проекта и избрания технологичен стек. Освен това персонализираният дизайн и уникалните функционалности обикновено ще увеличат общите разходи.

Когато планирате проект за уебсайт, важно е да се консултирате с професионалисти или агенции за уеб разработка, за да получите точна оценка на разходите въз основа на вашите специфични нужди и цели. Инвестирането в добре проектиран и функционален уебсайт може да донесе значителна възвръщаемост чрез подобряване на вашето онлайн присъствие, привличане на клиенти и улесняване на растежа на бизнеса.

Подобни статии