Цени и ценообразуване на SEO услуги

В статията са разгледани следните теми, касаещи цените за SEO оптимизация и как точно се сформират те:

  • Колко струва месечно SEO обслужване?
  • Каква сума да отделя на месец за SEO оптимизиране на сайт?
  • Струва ли си да плащам за SEO на дигитална агенция, или да действам сам?
  • Защо е важно да изберем достоверна SEO агенция?
  • Много други, касаещи оптимизирането на сайтове.
Цени и ценообразуване на SEO услуги
SEO оптимизиране на сайт – услуги от VISEO LTD

И така, един от най-важните въпроси, които се питат от клиенти, търсещи услуги по оптимизиране на сайт е именно: „Колко ще ми струва SEO оптимизация на сайт“?

Цената и ценообразуването зависят основно от степента на сложност за Вашият онлайн бизнес.

Например, ако трябва да оптимизирате сайт, който няма никаква конкуренция, например  фирма, която желае да се класира добре по дума, която има много малко резултати, то стойността може да бъде и 100 лв. на месец. Не така стоят нещата, ако областта на Вашата фирма е в един от силните сектори, като например имоти в София, фирма за строителство, почистване, кредити и други сходни, където резултатите са запълнени от компании, разполагащи със солиден месечен бюджет за SEO.

Ако приемем, че разполагате с бюджет, то тогава най-лесната формула за цена на SEO услуги е да заделите 10 % от приходите именно за SEO оптимизация.

Тези 10 % могат да бъдат инвестирани в ефективен и качествен линк билдинг, могат да бъдат инвестирани и в програмисти, които да подобрят качеството на сайта Ви, както и на експерти, които ежедневно да следят състоянието на Вашият сайт, неговия прогрес.

Това е най-простата формула. С други думи, можете лесно да определите цена за SEO, ако приемем, че печалбата Ви последния месец е била 10 000 лв.

То това означава, че спокойно може да се отделят едни 1000 лв. за месечно SEO.

Що се касае за възвръщаемостта на подобна инвестиция, то за нас е излишно да говорим за ефекта, тъй като той е наистина голям. Наистина дълготрайно ще имате органичен трафик, който ще възвърне инвестицията многократно.

Относно типовете SEO пакети и техните цени, компанията ВИСЕО ЕООД предлага най-различни пакети, достатъчно е да разгледате официалната страница и да прецените ,кой би бил най-удачен вариант за Вас. Естествено, ако ви е трудно и нямате време за четене, можете да потърсите консултация на телефон 0889 99 62 62.

Подобни статии