Изработка на сайт Пловдив

Имате нужда от изработка на сайт в Пловдив, ние ще Ви предложим най-доброто решение за вашият случай. Изключително щастливи клиенти имаме при изработката на уеб сайтове за бизнеса, от сайтове визитки до сайтове за онлайн присъствие, продажбени страници и други.

Цена за изработка на сайт в Пловдив

Цените за изработката на сайта зависят от нуждите на клиенти, от функционалностите и решенията които ще се наложи нашите разработчици и програмисти да изпълнят, най-евтините варианти са по шаблон, за няколко дни.

Като Вие ни дадете нужната информация, снимки, текстове и т.н., обсъдим с вас заданието на сайта, определим сроковете, подпишем договор и тогава вече сме готови към финалната стъпка да действаме по създаването на сайта и неговото пускане в онлайн пространството, тестване и издаване на проекта към клиента.

Изработка на сайт цени Пловдив, на този въпрос ще можем да отговорим като се свържете с нас за безплатна консултация на посоченият телефонен номер!

Телефон за безплатна консултация: 0899 85 75 00

Каква е цената за създаване на сайт в Пловдив и неговото развитие?

Изработването на уебсайт по поръчка е популярна услуга за тези, които вече развиват своя бизнес или тепърва планират да го стартират. В статията ще говорим за това как се формира крайната цена за създаване на сайт и към кого да се обърнем за разработването му.

Изработка на сайт Пловдив
Изработка на сайт Пловдив

Етапи на създаване на уебсайт
Процесът на създаване на бъдещ ресурс се състои от няколко основни етапа:Етапи на създаване на уебсайт

Предварителна подготовка и анализ. На този етап ние се запознаваме със спецификата на бизнеса, анализираме конкурентите, търсим целевата аудитория, поставяме цели и задачи заедно с клиента.
Разработване на проект и последващото му одобрение. Всеки сайт има свой уникален дизайн и оформление, което помага да се открои от конкуренцията и да бъде запомнен от потребителите. Дизайнерът и клиентът обсъждат бъдещата фирмена идентичност и отделни елементи на сайта, след което се създават графични шаблони.

Оформление на уеб страници по одобрен дизайн.


Комбиниране на уеб ресурс със система за управление на съдържанието (CMS), включително настройка на сървър, стартиране на сайт и организиране на условия за безопасната му работа.
Попълване на съдържание. На сайта се публикуват информационни статии, попълват се продуктови карти, подбират се текстове и изображения.
Тестване. Уебсайтът се проверява за грешки и за коректна работа.
Доставка на готовия сайт до клиента и поставянето му в домейна на клиента.
SEO оптимизацията е набор от услуги, насочени към популяризиране на уебсайт в търсачките.
Общата цена на сайта се изчислява въз основа на горните точки. Зависи и от сложността на проекта.

Към кого да се свържете, за да създадете уебсайт в Пловдив


Уебсайт, който е удобен и разбираем за потребителите, е необходим за почти всеки вид бизнес, независимо дали става дума за търговски продукти или предоставяне на услуги. Можете да кандидатствате за изпълнение на бъдещ проект в специализирана агенция или на свободна практика.

Разбира се, можете сами да направите уебсайт, но не винаги той ще се окаже качествен. Ако имате нужда от многостраничен сайт, тогава с помощта на безплатни двигатели няма да получите желания резултат, такива програми имат редица ограничения във функционалността. Затова препоръчваме да се свържете с професионалисти с богат опит, които могат да разработят и оптимизират вашия проект.

Когато избирате между агенция или фрийлансър, вземете предвид бюджета си, времевата рамка за създаване на проекта и нивото на сложност.

Изработка на уеб сайт Пловдив

В повечето случаи услугите на свободна практика са по-евтини, но си струва да се имат предвид човешките и професионалните умения. Не всички задачи ще са по силите му, а създаването на сайта ще отнеме много повече време, тъй като той работи сам по неговото изпълнение. Затова бъдете подготвени, че създаването на проекта може да бъде значително забавено. Има случаи, когато изпълнителят наема „суров” сайт, след което той изчезва и не се свързва.

Работата с уеб студия се базира на други условия. Няколко професионални служители работят върху създаването на вашия сайт наведнъж, като с клиента се сключва споразумение, което всъщност е гаранция и за двете страни. Цената в този случай ще бъде по-скъпа, но ще бъдете сигурни, че задачите ще бъдат изпълнени навреме.

Също така, специализирани компании предлагат услуга за разработка на уебсайт до ключ . С този подход вашият сайт ще се поддържа дори след приключване на всички работи по създаване и оптимизация.

Предлагаме и поддръжка на уеб сайтове изградени с WordPress цените зависят от извършваната работа на месечна база, таксуваме на час и на база на сложността на проблема.

Можете да се свържете с нас на спосоченият телефон за безплатна консултация и онлайн среща с нас! Ние ще се погрижим да Ви дадем пълната информация от която се нуждаете и да имате сайта от който имате нужда, като определим целта на вашият сайт.

Много хора и бизнеси, вече ни се довериха и развиха своето бизнес присъствие онлайн.

Телефон за безплатна консултация: 0899 85 75 00

Създаването на оформления на уеб страници според одобрен дизайн е решаваща стъпка в уеб разработката. Оформлението на дизайна гарантира, че визуалните елементи, съдържанието и интерактивните функции на уебсайта са организирани по естетически приятен и удобен за потребителя начин. Ето общо ръководство за оформление на уеб страници въз основа на одобрен дизайн.

Заглавие.

В горната част на страницата включете заглавката, която обикновено съдържа логото на компанията или уебсайта, навигационно меню и информация за контакт. Заглавката е еднаква във всички страници за лесна навигация.

Меню за навигация.

Навигационното меню трябва да е добре структурирано, с ясни етикети, които насочват потребителите към различни раздели на уебсайта. Падащите менюта могат да се използват за подкатегории, ако е необходимо.

Секция герой.

Непосредствено под заглавката създайте забележим раздел „герой“. Тази област често включва голямо изображение, завладяващо заглавие, кратък слоган или подканваща фраза и бутон, който насърчава потребителите да предприемат действия, като например да проучват по-нататък или да се регистрират.

Изработка на сайт Пловдив

Секции на съдържанието.

Разделете страницата на секции със съдържание, всяка със специфична цел. Тези раздели могат да включват.

За нас. Информация за историята, мисията и ценностите на компанията.

Продукти/Услуги. Подробни описания и изображения на офертите.

Характеристики/ползи. Подчертаване на ключовите характеристики и предимства на продуктите или услугите.

Препоръки/Отзиви. Отзиви от клиенти и истории за успех.

Призив за действие. Насърчаване на потребителите да се свържат, да поискат оферта или да направят покупка.

Блог/Новини. Скорошни статии или актуализации.

Странични ленти или приспособления.

Използвайте странични ленти или области с изпълними модули за допълнително съдържание, като например скорошни публикации, емисии в социални медии или свързани връзки. Те могат да бъдат поставени от едната или от двете страни на основното съдържание.

Изработка на сайт в Пловдив

Изображения и мултимедия.

Включете подходящи изображения, видеоклипове, инфографики и други мултимедийни елементи в секциите със съдържание, за да подобрите ангажираността.

Типография.

Поддържайте последователна типография на цялата страница. Използвайте заглавия, подзаглавия и стилове на основен текст, за да създадете йерархия, която насочва потребителите през съдържанието.

интервал.

Осигурете достатъчно бяло пространство (празно пространство) между елементите, за да подобрите четливостта и да намалите безпорядъка.

Адаптивен дизайн.

Проектирайте оформлението така, че да реагира, като гарантирате, че то се адаптира елегантно към различни размери на екрана и устройства, включително мобилни телефони и таблети.

Долен колонтитул.

В долната част на страницата включете долния колонтитул, който обикновено съдържа информация за авторски права, връзки към важни страници (напр. политика за поверителност, условия за използване) и данни за контакт.

Бутони с призив за действие (CTA).

Поставете CTA бутоните стратегически в цялата страница, за да подканите потребителите да предприемат желани действия, като например искане на информация, абониране за бюлетин или извършване на покупка.

Консистенция.

Поддържайте последователен стил на дизайн, цветова схема и елементи на брандиране (напр. лого, шрифтове) в целия уебсайт за сплотено потребителско изживяване.

Достъпност.

Уверете се, че оформлението и дизайнът са достъпни за хора с увреждания, следвайки стандартите за достъпност (напр. WCAG).

Тестване.

Тествайте оформлението на различни браузъри и устройства, за да сте сигурни, че се показва правилно и функционира гладко за всички потребители.

Интегриране на съдържание.

Интегрирайте висококачествено, добре структурирано съдържание в дизайна, като гарантирате, че текстът, изображенията и мултимедийните елементи преминават хармонично.

Оптимизация на производителността.

Оптимизирайте изображенията и кода, за да подобрите скоростта на зареждане на страницата и цялостната производителност.

Оформленията на уеб страниците трябва да съответстват на одобрения дизайн, като същевременно се дава приоритет на потребителското изживяване, ангажираността и достъпността. Тясното сътрудничество с дизайнери и разработчици по време на този процес помага да се гарантира, че крайният резултат е както визуално привлекателен, така и функционално ефективен.

Подобни статии