Изработка на сайтове

Предлагаме Ви изработка на сайтове с една от най-ползваните платформи в света WordPress. С нея можете да се научите да контролирате процесите и съдържанието на уеб сайта си само за няколко часа или дни, според компютърното Ви ниво. За поддръжката и защитата от хакери, възстановяване на базата данни и комуникация с хостинг провайдъра Ви ще можем да Ви бъдем от полза и да Ви защитит и комуникираме на по-високо ниво.

Създаване на уебсайт до ключ така да се каже или до завършен вид, с помощта на WordPress, е една от услугите, предоставяни от Грийн СЕО. Повече от 36% от съществуващите сайтове са изградени на CMS WordPress, което прави тази система лидер в света на CMS платформите.

Многоезичност, гъвкавостта, многофункционалността, интуитивният контрол са много полезни, лесни и достъпни, поради които нашите клиенти поръчват изработка на уеб сайтове с WordPress. Последващи действия от страна на клиента в платформата, позволява гъвкаво управление на съдържанието, снимките и страниците на сайта.

Телефон за безплатна консултация: 0899 85 75 00

Кога да изберете WordPress?

Създаването на уебсайт на WordPress открива нови възможности за развитие на Вашите дейности в дигиталното пространство. Понякога не е много подходящ за онлайн магазини, тъй като са необходими други решения за по-голямите бизнеси.

Изработка на сайтове
Изработка на сайтове

Изработка на сайтове

Етапи при изработка на сайт с WordPress

Първият етап е да се запознаем с вашия бизнес.
За всеки проект ние отделяме екип от специалисти, тъй като създаването на WordPress сайтове е сложен процес. Изучаваме вашата идея, бизнес, конкуренти, целева аудитория. Нашият екип работи не само с пълноценна задача.

Ако имате идея за уеб услуга, но все още нямате идея как да я реализирате, разкажете ни за нея. Нашето портфолио включва проекти, които сме създали с клиенти от идея до пълноценен продукт.

Изработка на сайтове за София, Пловдив и Варна

Разработване на технически спецификации или така нареченото задание на сайта

Всеки проект е индивидуален и всеки клиент също, затова е необходимо време и внимание от нашия екип. За да можете да създадете работещ продукт, след като се запознаете с вашия бизнес, създаваме техническа спецификация и кое след кое ще се изпълни, какво ще ни е необходимо от ваша страна.

Това е техническо задание (документация), което съдържа всички желания и изисквания на клиента за ефективна и бърза работа. Всъщност това е ръководство стъпка по стъпка за превръщането на вашата идея в реалност. За да можете да излезете в онлайн пространството точно по начина който желаете.

Дизайн
Ако клиентът изпита положителни емоции при първия контакт с портала, значи проектът е успешен. За да имате винаги положителни емоции, разработването на уебсайт на WordPress се основава на анализа на вашата целева аудитория. Веднага след изработката ние тестваме всяка връзка, снимка, прочитаме текстовете, предлагаме решения ако това е необходимо и правим последни промени.

Дизайн и съдържание при изработка на сайтове


Дизайнът е тихият представител на вашата компания във виртуалното пространство. Разработката с отворен код отваря различни безплатни и платени теми с добавени ефекти. Можем да съберем най-добрите идеи специално за вашия бизнес. Ще помогнем и с попълването на текстово и визуално съдържание.

QA – Тестване
Наложително е да го тестваме, преди да стартираме проекта. За да идентифицирате всички грешки и проблеми и да коригирате всичко веднага. Само след тестване и коригиране на грешки, когато разполагаме с адаптивен и функционален ресурс, вашите потенциални клиенти ще го видят.

Дизайнът и съдържанието са два ключови елемента в разработването на уебсайтове, които работят заедно, за да създадат визуално привлекателно, удобно за потребителя и информативно онлайн изживяване. Нека разгледаме по-подробно ролите на дизайна и съдържанието в разработката на уебсайтове.

Дизайн и съдържание при изработка на сайтове

Визуална привлекателност. Дизайнът е отговорен за цялостния вид и усещане на уебсайта. Той включва елементи като цветови схеми, типография, оформление и изображения. Добре проектираният уебсайт завладява посетителите и създава положително първо впечатление.

Потребителско изживяване (UX). Дизайнът играе ключова роля в изживяването на потребителите. Той се фокусира върху създаването на интуитивна навигация, ясни призиви за действие (CTA) и организирано оформление. Добрият UX дизайн гарантира, че посетителите могат лесно да намират информация и да изпълняват желаните действия.

Отзивчивост. Модерният уеб дизайн набляга на отзивчивостта, което означава, че уебсайтът се адаптира безпроблемно към различни размери на екрана и устройства. Мобилната отзивчивост е жизненоважна за осигуряване на последователно изживяване на смартфони и таблети.

Брандиране. Дизайнът подсилва идентичността на марката на организацията. Той включва елементи като лога, цветове на марката и визуални стилове, за да поддържа последователност на марката във всички онлайн допирни точки.

Достъпност. Дизайнът също така включва съображения за уеб достъпност. Гарантирането, че уебсайтът може да се използва от хора с увреждания, е не само законово изискване на много места, но и основен аспект на приобщаването.

Скорост на зареждане. Изборът на дизайн, като оптимизиране на изображението и ефективност на кода, влияе върху скоростта на зареждане на уебсайта. Бързо зареждащите се страници са от съществено значение за удовлетвореността на потребителите и класирането в търсачките.

Съдържание в разработката на уебсайтове.

Предоставяне на информация. Съдържанието е същността на уебсайта. Той предоставя информацията, която потребителите търсят, като подробности за продукта, услуги, информация за контакт и образователни ресурси. Ефективното предоставяне на съдържание е от решаващо значение за ангажирането на посетителите и задоволяването на техните нужди.

SEO (Оптимизация за търсачки). Качественото съдържание е крайъгълен камък на SEO. Търсачките възнаграждават уебсайтовете с подходящо, добре структурирано и свежо съдържание. Ефективните SEO практики, включително оптимизирането на ключови думи, зависят от качеството на съдържанието.

Разказване на истории. Съдържанието може да разкаже историята на марката, да предаде нейната мисия и ценности и да се свърже емоционално с аудиторията. Увлекателното разказване на истории може да отличи уебсайта и да създаде по-дълбока връзка с посетителите.

Преобразуване. Съдържанието може да бъде персонализирано, за да насърчава конкретни действия, като например абониране за бюлетини, извършване на покупка или искане на повече информация. Добре изработеното съдържание, включително убедително копие и завладяващи CTA, може да повиши процента на реализация.

Дизайн и съдържание при изработка на сайтове в София

Образователни ресурси. Съдържанието може да служи като образователен инструмент, като предоставя ценна информация, ръководства, уроци и често задавани въпроси. Това помага на посетителите да вземат информирани решения и утвърждава уебсайта като доверен ресурс.

Управление на съдържанието. Системата за управление на съдържанието (CMS) позволява на собствениците на уебсайтове лесно да актуализират и управляват съдържанието без технически опит. WordPress, Drupal и Joomla са популярни CMS платформи, които улесняват управлението на съдържанието.

Мултимедийни елементи. В допълнение към текста съдържанието включва мултимедийни елементи като изображения, видеоклипове, инфографики и интерактивни функции. Те повишават ангажираността и предават информация ефективно.

Ефективното разработване на уебсайт изисква хармонична интеграция на дизайн и съдържание. Дизайнът трябва да допълва и подобрява съдържанието, като го прави лесно достъпно и визуално привлекателно.

Успешният проект за уебсайт включва сътрудничество между уеб дизайнери, разработчици и създатели на съдържание, за да се осигури безпроблемно потребителско изживяване, което е в съответствие с целите и ценностите на марката.

Подобни статии