Изработка на сайтове

Предлагаме Ви изработка на сайтове с една от най-ползваните платформи в света WordPress. С нея можете да се научите да контролирате процесите и съдържанието на уеб сайта си само за няколко часа или дни, според компютърното Ви ниво. За поддръжката и защитата от хакери, възстановяване на базата данни и комуникация с хостинг провайдъра Ви ще можем да Ви бъдем от полза и да Ви защитит и комуникираме на по-високо ниво.

Създаване на уебсайт до ключ така да се каже или до завършен вид, с помощта на WordPress, е една от услугите, предоставяни от Грийн СЕО. Повече от 36% от съществуващите сайтове са изградени на CMS WordPress, което прави тази система лидер в света на CMS платформите. Многоезичност, гъвкавостта, многофункционалността, интуитивният контрол са много полезни, лесни и достъпни, поради които нашите клиенти поръчват изработка на уеб сайтове с WordPress. Последващи действия от страна на клиента в платформата, позволява гъвкаво управление на съдържанието, снимките и страниците на сайта.

Телефон за безплатна консултация: 0899 85 75 00

Кога да изберете WordPress?

Създаването на уебсайт на WordPress открива нови възможности за развитие на Вашите дейности в дигиталното пространство. Понякога не е много подходящ за онлайн магазини, тъй като са необходими други решения за по-голямите бизнеси.

Изработка на сайтове
Изработка на сайтове

Изработка на сайтове

Етапи при изработка на сайт с WordPress

Първият етап е да се запознаем с вашия бизнес.
За всеки проект ние отделяме екип от специалисти, тъй като създаването на WordPress сайтове е сложен процес. Изучаваме вашата идея, бизнес, конкуренти, целева аудитория. Нашият екип работи не само с пълноценна задача. Ако имате идея за уеб услуга, но все още нямате идея как да я реализирате, разкажете ни за нея. Нашето портфолио включва проекти, които сме създали с клиенти от идея до пълноценен продукт.

Изработка на сайтове за София, Пловдив и Варна

Разработване на технически спецификации или така нареченото задание на сайта

Всеки проект е индивидуален и всеки клиент също, затова е необходимо време и внимание от нашия екип. За да можете да създадете работещ продукт, след като се запознаете с вашия бизнес, създаваме техническа спецификация и кое след кое ще се изпълни, какво ще ни е необходимо от ваша страна. Това е техническо задание (документация), което съдържа всички желания и изисквания на клиента за ефективна и бърза работа. Всъщност това е ръководство стъпка по стъпка за превръщането на вашата идея в реалност. За да можете да излезете в онлайн пространството точно по начина който желаете.

Дизайн
Ако клиентът изпита положителни емоции при първия контакт с портала, значи проектът е успешен. За да имате винаги положителни емоции, разработването на уебсайт на WordPress се основава на анализа на вашата целева аудитория. Веднага след изработката ние тестваме всяка връзка, снимка, прочитаме текстовете, предлагаме решения ако това е необходимо и правим последни промени.

Дизайн и съдържание при изработка на сайтове


Дизайнът е тихият представител на вашата компания във виртуалното пространство. Разработката с отворен код отваря различни безплатни и платени теми с добавени ефекти. Можем да съберем най-добрите идеи специално за вашия бизнес. Ще помогнем и с попълването на текстово и визуално съдържание.

QA – Тестване
Наложително е да го тестваме, преди да стартираме проекта. За да идентифицирате всички грешки и проблеми и да коригирате всичко веднага. Само след тестване и коригиране на грешки, когато разполагаме с адаптивен и функционален ресурс, вашите потенциални клиенти ще го видят.

Подобни статии