Създаване на уебсайт във Велико Търново

Изберете създаване на уебсайт във Велико Търново от нашият професионален екип!

Търсите, на кой да се доверите при създаване на уебсайт във Велико Търново? Защо да изберете нас и защо да ни се доверите. Вече с няколко десетки реализирани проекти зад гърба си ние набрахме скорост и нужният опит при реализриане на качествени уеб страници. Стараем се постоянно да повишаваме качеството на нашата услуга, за да може клиентите ни да са удовлетворени!

Някои насоки преди да започнете реализирането на вашият сайт

Създаване на уебсайт във Велико Търново
Създаване на уебсайт във Велико Търново

Идеята и структурата на сайта

Основната идея и задача на сайта.

Една страница или няколко? Структура на сайта, основни блокове.
Помислете от какви раздели ще се състои вашият сайт, каква е основната идея и задача. Например, клиент се нуждае от уебсайт за архитектурно бюро.

На пръв поглед има разбиране, че трябва да има тяхната работа и контакти. Но изясняваме: по какво се различава бюрото от останалите?

SEO оптимизация на сайт във Велико Търново

Оказва се, че бюрото е специализирано в големи, сложни проекти и е експерт в подобни поръчки. Според нас, добрите снимки с надписи не са достатъчни, необходим е текст – доста подробни описания на първоначалните данни, процес, обяснение и обосновка на решенията.

Създаване на уебсайт във Велико Търново

Също така разбираме, че има много проекти, но няма нужда да показваме всичко. Концентрираме се върху най-амбициозните. И още нещо, трябва да говорите за хората, да обяснявате защо те са експерти в своята област.

Не отивайте на страната на анимацията, декорациите и специалните ефекти, дефинирайте отвъд идеята, същността – какво ще повлияе на посетителя емоционално, какво ще го впечатли и вдъхнови.


Цена за създаване на сайт във Велико Търново


Разработване на целева страница за училище по дизайн. Страницата трябва да обясни на бъдещите студенти и техните родители кой е дизайнер.

Проблем: Учениците искат да бъдат дизайнери, но често не разбират спецификата на професията, какви са насоките в дизайна, как се различават.

Цел: Да помогне на бъдещите студенти да разберат специализациите и да разберат коя им подхожда.

Идея: Ами ако отделите няколко основни области на дизайна: интерактивен дизайн, графичен дизайн, индустриален дизайн и интервюирате трите най-готини представители? Личните истории са много емоционални и работят добре.

Кажете им как живеят, как са постигнали успех, добавете готини снимки. На хората ще им е интересно да четат, те сами ще се убедят какъв човек е той, близо ли е, вдъхновява ли го начина му на живот.

Отворете текстов редактор и напишете структурата като списък. Оценете обема и помислете дали ще бъде възможно да поберете цялата информация на една страница. Ако има много информация, тогава сайтът трябва да бъде многостраничен. В този случай помислете кои раздели да включите в менюто.

Нюанс: не пишете главната страница като начало на „дървото“. Направете страницата „контакти“ на същото ниво като страницата „начало“. Това ще помогне, когато навигирате.

Проучване преди създаване на уебсайт във Велико Търново

Сайтове на конкуренти. Кръстосани категории. Вдъхновяващи примери.

Сайтове на конкуренти. Когато сте решили идеята за сайта и неговата структура, разгледайте сайтовете на конкурентите и намерете добри решения. Оценявайте не как изглеждат, а съдържанието: от какво се състои менюто, какво поставят на главната страница, кои раздели на сайта, какво пишат и как.

Кръстосани категории.

Ако създавате уебсайт за изпълнение, разгледайте други уебсайтове за изпълнение. Не намирайте добър сайт за представления, вземете свързана категория: сайт за опера или съвременен танц.

Ако трябва да говорите за футболен отбор, тогава можете да използвате техниките, намерени на уебсайта на хокейния отбор или ръгби.

Сайтовете на конкурентите може да не са в стил и да изглеждат зле, но ако тези момчета печелят пари, тогава нещо работи там. Вашата задача е да разберете какво точно.

Вдъхновяващи примери.

Дори хора с богат опит в уеб дизайна редовно проверяват нови сайтове, следват тенденциите, намират вдъхновение в работата на колегите. Вдъхновението не означава да го копирате чисто, просто трябва да погледнете как изглежда модерният интернет като цяло, което сега е модерно и готино.

Подобни статии