Създаване на уеб сайт в Пловдив

Търсите най-подходящият сайт за вас? Създаване на уеб сайт в Пловдив

Искате да минете онлайн и да създадете наистина добър, функционален и удобен сайт за вас и вашите клиенти. Доверете ни се за вашето създаване на уеб сайт в Пловдив. Дали вече сте се спряли на определен дизайн и фунционалности или ще заложите на класически тип сайт по шаблон, изборът е ваш.

Свържете се с нас за да ни разкажете повече за вашият бизнес, от какво имате нужда и как можем да задоволим вашите желания.

Свържете се с нас на 0899 85 75 00

Искам да мина онлайн и да се възползвам от създаване на уеб сайт в Пловдив!

За съвременния бизнес Интернет е основният източник на реклама. Разработката на уебсайтове в Пловдив е от значение поради твърде силната конкуренция. За да може купувачът да избере услугите на определена компания, той трябва да знае за това и ползите от него.

Създаване на уеб сайт в Пловдив
Създаване на уеб сайт в Пловдив

И за това компанията трябва да бъде представена в мрежата, висококачествен и максимално информативен уебсайт.

Стандартна процедура за създаване на сайтове в Пловдив

Предварителна оценка на разходите за работа. След получаване на заявление за създаване на сайт, на клиента се изпраща търговска оферта, както и няколко опции за дизайн. След съгласуване на концепцията за дизайна на бъдещия обект и оценката на разходите, специалистите започват работа.

Дизайн.

В процеса на създаване на дизайн, всеки етап от този процес се съгласува с клиента. След одобрението на съставената основа за проектиране, нейното оформление се прехвърля на програмиста.


Оформление и програмиране.

Одобреното оформление на дизайна е изложено в необходимия формат, инсталирана е системата за управление, след което е конфигурирана, всички необходими функционални елементи на сайта са програмирани.

По това време, по преценка на специалист, някои дизайнерски и функционални елементи могат да бъдат леко модифицирани.

Направените промени се съгласуват с клиента.

Почти напълно работещ уебсайт е изложен в интернет на тестовия домейн на разработчика или на домейна на клиента. След това клиентът получава възможност да се запознае с работната основа на сайта, както и да направи свои собствени корекции.

Тестване, попълване със съдържание. Специалистът изпълва проекта с информацията, предоставена от клиента или друга необходима информация, едновременно тества функционирането на административната система и коригира скриптовете в сайта.

След тестване клиентът получава достъп до системата за администриране. Ако е необходимо, клиентът се обучава в умения за редактиране на уебсайтове.

Свържете се с нас на 0899 85 75 00


Ползи от създаването на уебсайтове чрез Greenseo

Запомнящ се оригинален дизайн.

Професионалните дизайнери на Greenseo превръщат обикновения сайт в истинско произведение на изкуството, отличават го сред „сивата маса“ на интернет ресурсите на конкурентите.

Интуитивен и функционален контрол. Колко проста и разбираема е системата за управление, зависи от това колко лесно ще бъде да поддържате сайта актуален в условията на работа.

Ефективна оптимизация за търсачки. Търсачките са ключов източник на целеви посетители на всеки интернет проект. Оптимизацията на уебсайтове от своя страна представлява набор от мерки, които са насочени към повишаване на позицията на интернет проект в резултатите от търсачката за определени заявки.


Подкрепа и развитие при създаване на уеб сайт в Пловдив

Специалистите на Greenseo създават сайтове, които не се нуждаят от модификации или допълнителни плащания за дълго време, но ако въпреки това възникне такава необходимост, те винаги са във връзка и са готови да консултират по въпроса, представляващ интерес.

Ако решите да поверите създаването на сайта на специалисти от Greenseo , това със сигурност ще увеличи продажбите на вашите продукти и ще удвои нивото на лоялност на клиентите.

На каква база се определят цените за сайта и какво ще е най-походящо за вас?

Защо трябва да изберете WordPress, за да създадете своя магазин за електронна търговия?
WordPress е най-популярната и лесна за употреба CMS. Над 35% от уебсайтовете в интернет се захранват от WordPress. Тук сме изброили предимствата на WordPress, които улесняват разработката на вашия уебсайт за електронна търговия.

Рентабилен
Избирайки WordPress, можетеустановете онлайн присъствиеза вашия малък или голям магазин. за щастиеWordPress е с отворен коди е безплатен за използване за настройка на вашия магазин за електронна търговия.

Тъй като WordPress предлага лесни за използване функции, можете лесно да намеритеуеб професионалисти, които могат да работят с WordPress. Може да сте заети да се концентрирате върху основния си бизнес. В тези моменти можете просто да сте спокойни, като поверите дейностите си в онлайн магазина на специализиран разработчик на уебсайтове за електронна търговия.

Само с няколко щраквания разработчиците на WordPress лесно ще превърнат вашия уебсайт в сайт за електронна търговия.

Свържете се с нас на 0899 85 75 00

WordPress е лесен за използване


WordPress е система, която ефективно управлява съдържанието на уебсайта ви за електронна търговия. Това означава, че можете да го използвате, за да създадете уебсайта си, да добавите дизайн и да редактирате и актуализирате съдържанието си. Качването на публикация е толкова просто, колкото щракване върху „нова публикация“ и след това въвеждане на съдържанието в поле и редактиране на съществуващо съдържание е също толкова лесен процес.

Като за начало, създаването на магазин за електронна търговия чрез WordPress е най-простият и лесен начин да започнете и да управлявате свой собствен магазин. Вече не е нужно да изграждате свой собствен магазин от нулата (който би бил известен като персонализиран магазин за електронна търговия), но нито пък ще бъдете ограничени от наличието на външен хостван магазин, което означава, че вашият магазин е част от друг уебсайт, който вие просто се свържете към.

Репертоар от плъгини


WordPress има ясното предимство, че ви позволява лесно да правите актуализации на уебсайта си за електронна търговия с помощта на ефективни добавки. Има и други добавки за електронна търговия, включително WooCommerce,WP електронна търговия,Пазарска количка Ecwid Електронна търговия,Лесни цифрови изтеглянияи т.н.

Един от най-известните примери за плъгини за електронна търговия на WordPress е WooCommerce. В действителност, той захранва около42%от всички сайтове за електронна търговия в мрежата. Има над 75 милиона изтегляния и 5 милиона активни инсталации.

Ако търсите разработчици на уебсайтове за електронна търговия, които да надградят вашия сайт, ще откриете, че почти всички от тях са запознати с WooCommerce. Както можете да видите тогава, изборът на платформа катоWooCommerceима много предимства и просто ще направи развитието на вашата електронна търговия по-лесно, по-лесно и по-надеждно – всички неща, към които трябва да се стремите като бизнес.

Ако искате да разработвате добавки за вашия бизнес за електронна търговия, тогава изберете Wразработка на плъгини ordPress. Експертни разработчици на плъгини предоставят изключителни услуги за персонализиране и разработка на плъгини, които отговарят на всички ваши бизнес изисквания.

Разширете функционалността чрез плъгини


Всички WordPress сайтове, които показват превъзходна функционалност, са упълномощени от добавки, които предоставят функциите, от които се нуждае уебсайтът. Приставките предлагат специфична функционалност, която собствениците на уебсайтове искат техният уебсайт да предоставя.

Като се има предвид непрекъснато нарастващата общност на WordPress, няма недостиг на плъгини и има един за всяка нужда. Нещо повече, всеки уебсайт на WordPress е незабавно съвместим с всеки плъгин; така че, като собственик на бизнес, ако смятате, че имате нужда от определена функция, всичко, което трябва да направите, е да отидете наWordPress или сайта на плъгина, изберете плъгина, инсталирайте го и го активирайте.

Няма нужда да го кодирате и да се надяваме, че работи безпроблемно. Ще го направи без усилие, защото това е целта на WordPress. И това не е всичко – ако не се нуждаете от тази функционалност, всичко, което трябва да направите, е да деактивирате този плъгин.

Ето някои добавки, които позволяват разширени функционалности:

PushEngage

Това е плъгин за електронна търговия, който помага на бизнеса да използва силата на насочените известия и проследяването на анализи, за да стимулира продажбите.

OptinMonster

Това е набор от маркетингови инструменти, който може да ви помогне да изградите своя имейл списък и да намалите процента на изоставяне на уебсайта си. Фокусът е върху показването на правилното изскачащо съобщение на посетителите на уебсайта в точното време, за да стимулирате повече реализации.

WPForms

Вашият уебсайт се нуждае от формуляри за контакт, така че вашите потенциални клиенти да могат да се свържат с вашия бизнес. С този конструктор на формуляри на WordPress създаването на клиентски формуляр е толкова лесно, колкото просто плъзгане и пускане.

Не забравяйте, че уебсайтът ще се развива с течение на времето. Това означава, че ще активирате/деактивирате добавките през целия жизнен цикъл.

Свържете се с нас на 0899 85 75 00

Подобни статии