Създаване на уеб сайт във Варна

Търсите си уеб програмист за създаване на уеб сайт във Варна!

Искате да направите важна стъпка и да излезнете в онлайн пространството, доверете ни се, ние ще направим създаване на уеб сайт във Варна. Доверете ни се и се свържете с нас, да споделите повече за вашият проект, вашите идеи и какво искате да постигнете като резултати. Каква е целта на сайта?

Свържете се с нас на 0899 85 75 00

Нашият подход при създаване на уеб сайтове до ключ

Бизнес стратегия

Основната задача преди разработването на дизайн е да се определят целите, които трябва да бъдат постигнати с помощта на сайта. Важно е да се разбере каква ще бъде целевата аудитория, как сайтът ще бъде полезен на своите посетители, какви задачи могат да решат с негова помощ.

Създаване на уеб сайт във Варна
Създаване на уеб сайт във Варна

Дизайн

Определяне на ключовите страници на сайта, върху какво да се съсредоточите, как да взаимодействате с потребителите. Обмисляне на адаптивна версия, структура и навигация, като се вземе предвид бъдещата промоция (ако се очаква). Разработка на прототипи на страници.

Дизайн по конкретно задание

Дизайнът трябва да допринася за постигането на конкретни резултати и не трябва да бъде самоцел. Именно това прави качествения дизайн различен от произведението на изкуството – в допълнение към художествената си стойност, той помага за решаването на бизнес проблеми.


Програмиране при създаване на уеб сайт във Варна

Системата за управление на съдържанието се избира въз основа на задачите. Използваме WordPress повечето проекти . За проекти с висока сложност (услуги) – разработване на индивидуална система на рамката, Laravel или Node.js .

Тестване и стартиране

азработката на уебсайт е процес, който изисква взаимодействие между клиента и разработчика. По време на процеса на тестване може да е необходимо да се направят подобрения или да се внедрят нови идеи.

Цена за създаване на сайт във Варна

За да не загубите потенциални клиенти, е важно да поддържате информацията на сайта актуална. За да работи един проект ефективно и да носи печалба, той трябва да отразява динамиката на компанията, да се развива и актуализира.


Как да поръчате създаване на уеб сайт във Варна?


Кратка заявка или се свържете директно с нас!

Можете да попълните кратко или да изпратите заявление в безплатна форма. Осигурете връзка към съществуващ сайт (ако има и трябва да бъде преработен).

Предварително плащане
Плащате авансово или както се договорим. Работим по договор с физически и юридически лица от всеки регион.

Резултат
Ние разработваме сайта на етапи, от прототип и дизайн до програмиране и пълнене с информация. В резултат на работата, ние го поставяме на хостинг и трансфер на достъп и инструкции на клиента.

Свържете се с нас на 0899 85 75 00

SEO оптимизация на сайт във Варна


Спестяваме пари от бюджета ВИ!

Цената за създаване на уебсайт зависи от много фактори. Но ние не издаваме фактура за максималната сума, но предлагаме опции.

Ако имате нужда от уебсайт в по-кратки срокове или няма нужда да разработвате изключителен дизайн, това е вашето право. Възможно е да се разработи уебсайт, базиран на модерен стандартен дизайн и да се модифицира според вашите желания, като се вземе предвид предмета на вашата дейност.

Без никакви ограничения при създаване на уеб сайт във Варна

Вашият сайт е ваша собственост. Ние не създаваме сайтове на собствена система за контрол, с които никой не е запознат, не ги хостваме на нашия хостинг, не предлагаме сайтове под наем.

Избрахме безплатната система WordPress – най-популярната система в света сред всички системи. Клиентите нямат затруднения с него.

Ние създаваме уебсайтове до ключ!


Получавате готов за стартиране уебсайт с модерен отзивчив дизайн, който се адаптира към различни размери на екрана на мобилни устройства и компютри, без да губи функционалност.

Запълваме сайта с информация, поставяме го в Интернет, правим SEO настройки важни за търсачките, свързваме външни услуги (Yandex Metrics, Google Analytics, онлайн консултант, CRM).

Правим професионални, редактируеми сайтове

Ние правим сайтове, за да можете сами да редактирате и добавяте нова информация към сайта. Ние ви учим как да правите това: съветваме и предоставяме инструкции на сайта. Не се изискват специални знания.

Ако нямате време за това или се нуждаете от периодични задачи за дизайн и съдържание, ние сме готови да подкрепим и развием сайта.

Зашеметяващи теми за електронна търговия


Темите играят жизненоважна роля при определянето на стила, оформлението, менютата, местоположенията на страничната лента и други на вашия уебсайт за електронна търговия. Добре изглеждащите теми могат да направят вашия сайт за електронна търговия по-привлекателен за посетителите. Следователно трябва да обърнете голямо внимание на избора на най-добрата тема.

Темите на WordPress имат всички функции за уебсайт за електронна търговия и предоставят много опции за персонализиране, напълно адаптивен дизайн и удобен за потребителя интерфейс.Астра,Webify,калийи много други теми са налични в WordPress, които могат да се използват изключително за уебсайтове за електронна търговия.

Ако имате идеи за създаване на по-персонализирана тема, която най-добре отразява вашия бизнес, тогава можете да изберетеразработка на персонализирана темакъдето можете да създавате теми, както желаете. Събрали сме и най-добритедизайн на уебсайт за електронна търговияидеи и вдъхновения, разгледайте, за да научите повече.

Високо ниво на сигурност


Освен останалите уебсайтове, уебсайтът за електронна търговия изисква обширно решение за сигурност. Това е така, защото онлайн магазините съдържат идентификационни данни за вход на клиенти, информация за плащане и други чувствителни данни. Несигурните уебсайтове за електронна търговия могат да съсипят вашата репутация и доверие сред клиентите ви.

Екип за сигурност на WordPress има 50+ експертни изследователи по сигурността за осигуряване на сигурност на потребителите. Екипът на общността на WordPress пуска големи и малки актуализации засигурностредовно. Всяка преработена версия на WordPress предоставя по-силна защита от злонамерени заплахи.

Освен това, чрез интегриране на добавки катоUpdraftPlus,Дубликатор,Дневник дейност, можете да направите резервно копие на данните за записа. Безплатни инструменти катоСигурност на WordfenceиSucuri Securityуверете се, че защитата на вашия сайт е подходящо стабилна.

Сигурност на WordPress

Като цяло WordPress предоставя стабилно решение за сигурност на вашия уебсайт за електронна търговия. Използвайки по най-добрия начин CMS на WordPress, можете да защитите данните на вашите потребители и да осигурите най-доброто потребителско изживяване.


Нормалният външен вид на уебсайта за електронна търговия на WordPress ще включва голяма заглавка с навигация, странична лента, пълна с уиджетизирано съдържание, и шаблон за блог.

Тъй като WordPress е удобна за разработчици платформа, можете да създадете персонализиран дизайн, който да отговаря на вашите точни изисквания. Предоставя по-добри възможности за персонализиране на дизайна, външния вид, оформлението и т.н.

Персонализирани решения

Освен това електронната търговия на WordPress има персонализирани джаджи. Чрез показване на атрактивна, персонализирана джаджа за пазарска количка ще имате по-голям шанс да превърнете посещенията на уебсайта си в продажби.

Пазарски колички, категории, групи, ценови диапазони, най-новите продукти, специални продукти, дарения и други секции могат лесно да бъдат персонализирани за показване на вашия уебсайт за електронна търговия.

Ако искате да създадете персонализирани WordPress уебсайтове за вашия бизнес за електронна търговия, тогава вземете помощ от нашия cобичайните уеб разработчици на WordPress. Като използваме силата на WordPress CMS, ние доставяме изключителни решения за разработка на WordPress.

Свържете се с нас на 0899 85 75 00

Подобни статии