Изработка на уеб сайт в Бургас

Искате да започнете да се виждате онлайн? Доверете ни се и поръчайте изработка на уеб сайт в Бургас

Ние сме се доказали във времето като лоялни, честни и добре завършващи проектите на нашите клиенти. Вие искате да създадете бранд онлайн, попаднали сте на точното място. Ние ще направим най-добрата изработка на уеб сайт в Бургас, за вас и се надяваме да покрием вашите нужди.

Изработка на уеб сайт в Бургас
Изработка на уеб сайт в Бургас

Ние създаваме уебсайтове, без да отвличаме вниманието на клиентите от бизнеса, работим дистанционно и официално с физически и юридически лица по целият свят.

Нашите клиенти са собственици на бизнес, хора, които правят това, което обичат. Те искат да получат модерен уебсайт на адекватна цена, без да губят време за дълги преговори и изготвяне на технически спецификации. Ние предоставяме тази възможност.

SEO оптимизация на сайт в Бургас

Занимаваме се със създаването на уебсайтове с отзивчив дизайн, който се адаптира към различни размери на екрана на мобилни устройства и компютри.

Уникални лога и фирмена идентичност


Ние разработваме уникални лога и корпоративна идентичност. Ние не използваме заготовки. Винаги изхождаме от изискванията и желанията на конкретен клиент.

Логото и фирмената идентичност е един от най-важните компоненти на имиджа на всяка компания. Те помагат за изграждане на информираност и репутация и ви помагат да се откроите от конкуренцията.

Цена за изработка на уеб сайт в Бургас

Извършваме всички основни технически корекции, които са важни за търсачките, за да подобрим отношението на търсачките към вашия сайт.

Разработването на уебсайт до ключ

Разработването на уебсайт до ключ е услуга за разработка на уебсайт, от събиране на информация за попълване на уебсайт и създаване на прототип на уебсайт, до разработване на дизайн, оформление, програмиране и попълване.

В резултат на това клиентът получава готов уебсайт, който съдържа определен набор от функции и предоставя на целевата аудитория необходимата информация.

Ние правим изработка на уеб сайт в Бургас от всякакъв тип

  • Сайтове за визитки
  • Целеви страници (сайтове с една страница)
  • Корпоративни уебсайтове
  • Каталози и онлайн магазини
  • Нестандартни проекти (писане от нулата, без готови системи за управление на съдържанието)

Какво е стандартен дизайн?

По-бързо и по-евтино от уникалните дизайни.

Стандартният дизайн на уебсайт е идеален избор, ако трябва да стартирате уебсайт за малка компания с проста структура на страницата и да спестите от разходи за разработка. За създаването на сайта се използва модерен шаблон (празен дизайн).

Избират се няколко опции за избор, след което избраният шаблон се адаптира към задачите и изискванията на клиента.

Правят се частични корекции за желаната структура на страницата (информацията може да бъде подредена в желаната последователност), променят се цветовете и шрифтовете, избират се икони и изображения.

Как е уникален дизайн?


Функционалност и оригиналност.

С уникален дизайн можете да вземете предвид всякакви желания и да направите необходимата функционалност във формата, от която клиентът се нуждае. Няма нужда да се приспособявате към логиката на шаблона и неговия стил.

Стандартният дизайн не винаги позволява да се реализират всички желания на клиента. Ако стане ясно, че шаблонът изисква множество промени във външния вид и функционалността, най-добре е да изоставите шаблона и да разработите уникален дизайн от нулата.

Последвайте ни във Фейсбук!

Подобни статии