Създаване на уебсайт в Ловеч

Разходи за създаване на уебсайт в Ловеч

Ще се опитам да обясня това възможно най-просто, тъй като пиша преди всичко за тези, които трябва да поръчат сайт и той ще го направи за първи път.Важни аспекти при създаване на уебсайт в Ловеч.

Цената на сайта се състои от два компонента:

заплащане на работното време на специалистите, участващи в създаването му и допълнителни разходи.

Работно време на специалиста в часове труд при създаване на уебсайт в Ловеч

Създаване на уебсайт в Ловеч
Създаване на уебсайт в Ловеч

измерено в часове. Всяко студио има своя собствена цена и точно въз основа на него се правят всички допълнителни изчисления.

Цена за създаване на уеб сайт в Ловеч

След като получи заявка за въвеждане, ръководителят на проекта прави планиране: кои специалисти ще участват в проекта и колко време ще отнеме на всеки от тях, за да завърши работата.

Тази информация се записва в разчет, съдържащ списък на работата, разходите за час работа, броя на планираните часове за изпълнение на една или друга част от проекта, разходите за отделни етапи и разходите за работа като цяло. въведете тук описание на изображението

Ръководител на проекта при създаване на уебсайт в Ловеч

Час работа на уеб студиото включва и разходите за работата на допълнителни специалисти, които са необходими за изпълнението на проекта, например работата на ръководител на проекта, както и разходите за наемане на офис, студио и други разходи. Така всъщност няма да купувате готов продукт от студиото, а времето на специалистите в студиото.

Допълнителни разходи при създаване на уебсайт в Ловеч

това е всичко, което е необходимо за създаване на уебсайт, но не може да бъде извършено от студийни специалисти (или ще бъде непрактично тези работи да се извършват от студийни специалисти), например закупуване на някои уникални снимки или видеоклипове на платени ресурси, закупуване на платени софтуерни модули, закупуване на CMS (системи управление на сайта) и др.

SEO оптимизация на сайт в Ловеч

И така, в момента, в който решите да добавите допълнителна страница към сайта, на която трябва да има красива и уникална картина, ще платите на студиото за времето на ръководителя на проекта, който ще разбере всичко и ще постави задачата на дизайнера.

Платете времето на дизайнера, който ще проектира тази страница.

Платете времето на дизайнера за проектиране на тази страница.

Дайте яснота по вашият проект още в началото, за да спестите време и пари

Платете времето на дизайнера и програмиста. И също така да платите за закупуването на красива и уникална картина от студиото на услуга на трета страна.

Колкото по-прости и ясни са задачите пред разработчиците, толкова по-бързо и следователно по-евтино струват за клиента.

Разбирам, че моите обяснения могат да ви предизвикат допълнителни въпроси, например как да разберете колко време отнема на специалист да извърши определена операция?

Цена за SEO оптимизация на сайт в Ловеч

Ще бъде ли адекватно заплащането за работата му?

За съжаление тук няма да има категоричен отговор, тъй като няма много стандартни операции, извършени по време на разработването на сайт, които биха могли да бъдат сравнени и да зададат стандарт за скоростта на неговото изпълнение.

Скоростта и времето на изпълнението!

Също така, скоростта на изпълнение ще зависи от нивото на умения на специалиста. При изчисленията си студията обикновено вземат за основа средната скорост на изпълнение. За себе си можете да сравните разходите за час на специалисти от различни студия, като разгледате приблизителната оценка, в която това трябва да бъде посочено.

Наистина се надявам, че статията е била полезна за вас. Може да няма ясна формула за изчисляване на разходите за създаване на уебсайт, но може да промени вашето виждане за процеса на създаване на уебсайт и оценка на неговата стойност. Това ще ви помогне да общувате с разработчици.

Последвайте ни във Фейсбук!

Подобни статии