Безплатен одит на вашия сайт

Безплатен одит на вашия сайт, какво предлагаме?

Ще направим безплатен одит на вашия сайт. Ако трябва бързо да извършите SEO одит на сайта Ви, моля, свържете се с нас. Незабавно ще подготвим доклад: структура на сайта; анализ на ключови думи; съдържание технически одит; входящи връзки. Пишете ни – ние ще ви помогнем! – office@greenseo.eu

Искате ли да извършите бърз експресен одит на сайта, преди да започнете да популяризирате и да потърсите специалист? Оптимизаторите на уеб студиото GREENSEO ще направят одит, който ще доведе до:

 • анализ на структурата на сайта
 • технически одит
 • анализ на ключови думи
 • входящи връзки.
Безплатен одит на вашия сайт
Безплатен одит на вашия сайт

Експресният одит на вашият сайт е бърз анализ на качеството на сайта

Експресен одит на сайта е необходим за бърз анализ на сайта, идентифициране на текущи грешки и определяне на основните параметри на проекта. Обикновено е достатъчно да се определи количеството работа за популяризиране на ресурса.

При поръчка на промоционална услуга ще направим подробен одит и ще подготвим план, който ще обясни какво и как да променим, какви вътрешни и външни SEO оптимизация да направим. Ще намерим всички грешки в използваемостта на вашия сайт и ще ви покажем как да ги поправите!

Одитът на сайта и неговият SEO анализ

Одитът на сайта и неговият SEO анализ са необходими предимно за идентифициране на грешки и определяне на потенциала на промоцията на търсачките . Ефективността на промоционалните дейности пряко зависи от това.

Важно е да се провежда редовно подобен SEO анализ, за ​​да се коригира навреме стратегията за популяризиране и да се търсят нови начини за развитие на ресурса. В противен случай сайтът постепенно започва силно да губи позициите си в „търсачките“.

Защо е важно редовно да се извършва одит на сайта?

Възможна е ситуация, когато сайтът попада под филтъра на Google и изпада от индекса. Това е така, защото:

Търсачките редовно променят алгоритмите за анализ на „полезността“ на сайтовете, за да идентифицират сайтове, които са „малко полезни“ за потребителите.
Ако този алгоритъм не съвпада, той възприема сайта като „спам за търсене“ и го премахва от индекса.

Последвайте ни във Фейсбук.
За да предотвратите това да се случи с вашия сайт, се нуждаете от цялостен одит на сайта, който се състои от няколко етапа:

Анализ на сайта Ви

Това е анализ на сайта, който разкрива грешки в текстовете и програмния код на страниците, които са направени по време на разработването на уебсайта и които не се виждат от очите на потребителя, които пречат на сайта да се класира високо в резултатите от търсенето.

При извършване на одит за търсене на даден сайт се извършва анализ на неговото индексиране в търсачките и се проверява готовността за популяризиране на търсенето .

След това можете да дадете прогноза за приблизителен резултат, да определите разходите и условията, необходими за неговото популяризиране. Необходимо е да се уверите, че текстът на страниците на сайта, подготвен за промоция, става уместен за заявките за търсене и плътността на ключовите думи става оптимална.

Проверка на сайта за съвместимост с търсачките

 • Проверка на сайта за съвместимост с търсачките, така че информацията, представена на сайта правилно и ефективно, да попадне в търсачките.
 • Оценка на това, какви заявки търсещата машина задава на целевата аудитория и кои от тях са приоритетни.
 • Определяне на видимостта на сайта за важни заявки и изготвяне на препоръки за текстове, които ще помогнат за увеличаване на позицията на сайта в резултатите от търсенето
 • Анализ на динамиката на трафика на сайта, изтъкване на основните източници на посетители, както и връзките, които водят към сайта.
 • Резултатите от одита помагат за вземане както на тактически, така и на стратегически решения за рекламиране, позициониране и развитие на сайта в Интернет.
 • Анализ на вътрешната структура на сайта и идентифициране на възможностите за неговата SEO оптимизация;
 • Анализ на динамиката на уебсайта;
 • Анализ на видимостта на сайта в търсачките;
 • Анализ на връзки (външни връзки към уебсайт);

Подобни статии